Каков е вашиот стил ?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Скејтерско-гот-метал.
Со примеси од народната облека во посебни ситуации.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ништа друго него генгста стил :D

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Мојот стил на облекување е опуштен, лежерен, едноставни бои и парчиња облека. Зиме панталони/ фармерки со кошула, лете тенки панталони или звонеста сукња со маичка и балетанки/ патики ... така одам и на работа ... во последно време така одам и во град .... сето тоа го надополнувам со убава чанта, каиш или накит .... најбитно да сум секогаш во чисто и уредна
Обожавам парфеми и никогаш не сум купила еден ист два пати
Сакам да одам во кино, театар, изложба, концерти, читам книги, пешачам на кеј
Тоа е мојот стил - опуштено до крај

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Кога е поладно носам некој металски блузон,црна јакна, војнички панталони,и црни патики/чизми.....На потопло време маица од некој металски бенд,Црн/Бел/Војнички шорц и патики : )

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
летно време фармерки и кошули, онакви свилени како за на свадба а зимно време опет фармерки и волнени блузи, онакви домашно плетени, а на нозе шангајки кога одам на свадба инаку за секојдневие опинци нормално зимно врме гумени а летно време сламени...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Летно време некој опуштени 3/4 со некоја блузичка лита...и скејтерки....а зимно време фармерчиња дуксер + скејтерки..т

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Па најчесто сакам да комбинирам повеќе стилови т.е. не сум определен на еден стил на музика, а најголемо влијание врз мене има музиката..Значи најчесто сакам да носам baggy clothes - значи широко и повеќе од моето време носам тренерки и адидас патики, тука се и фармерките и блузите со капуљача и дускерите. Летно време baggy 3/4 и маица со куси ракави и стриктно патика на нога. Исто така преферирам и tight style кој мислам дека повеќе ми лежи, значи потесна фармерка и блуза и некој горен џакет или винд јакна и пониска патика. Често и еднобојна маица под блузата, во зависност од временските услови и просториите каде престојувам...

A

Auditore

Гостин
Маица, патика, фармерки..

Ваков стил фурам, понекогаш кошула и то.

A

Auditore

Гостин
Маица, патика, фармерки..

Ваков стил фурам, понекогаш кошула и то.

Член од
13 декември 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
за да се зборува за стил треба пред се да се земе во обзир дека кај нас многу малку може да ни се понуди од облека како дел од нештата со кои би го изградиле стилот.за жал и во 21 век македонија е оскудна со бутици што може да понудат нешто добро со кое би се пофалиле,премногу кич,фолкерски ефтини местенца,мизерија од едната страна а од другата прескапи луксузни места кои безобразно наметнуваат екстра високи цени кои што не ја задоволуваат истата.Е сега во градот се појави мало место бутик аутлет кај што може делумно да задоволи нечиј критериум за облекување ,со достапни цени за брендовите што ги нуди,се наоѓа во зградата на европската унија спроти нлб банката на самата раскрсница а делумно нивните парчиња облека може да се видат и на нивната веб страница http://www.brandsoutlet.mk
Се надевам дека ќе му бидам од корист на некој со информациите .
еве во прилог и некои од нивните парчиња
CK Collection.jpg Untitled-3.jpg stock_prod5598_image_594961479.jpg taito.jpg stock_prod5085_image_192857726.jpg 1e_1_002.jpg

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Го менувам често, моментално vintage.

Kajgana Shop

На врв Bottom