Спортски.Неможам да се замислам со оние цевки во боја, марами, ланчиња, обетки,штикли,здолништа и фустани.... Нема живот без моите патики,дуксери,фармерки,широки панталони и еднобојни рамбовки(преку лето):helou:
спортски најверојатно. носам само патики а штикли не доаѓа во предвид бидејќи како прво незнам да одам, ќе одам како на јајца и ќе се искршам. Најчесто носам фармерки или пантолони од сличен материјал, а суќња никако затоа што незнам да седам со споени нозе, а ни па да одам со мали чекори така да сите ќе знаат боја на гаќи. И носам најчесто темни памучни маици...ланчиња имам неколку и не ги менувам а на раце не носам прстени ни ремчиња пошо ми се потат рацете а носам обетки од рачна изработка најубави се
забеган....
дома стриктно пиџама....нема соблекување додека не испаднам
кога испаѓам зависи од расположение....лежерно нешто,фармерки, маичка,широки панталони,патики (задолжително) или некој мој експеримент.......
и ретко некогаш ќе се пореметам па ке се средам да заличам и јас на човек
дома по боксерици... или да не искочам невоспитан вол едни шорцеви облакам.. за искачање скоро све шо носам ми е поголемо и онака... се средувам пазам шо е како е... рап стилче незз др. шо да кажам...
По дома летно време седам по шорцеви, маичка некоја окапана и запостолки. Зимско тренерки некои...
По недома летно време обично старки, некои три-четврт панталончиња маица по прерамки, зимско време чизми со капут и некои сомотски панталони е дебел џемпер XD
Па......стилот ми е повеќе спортски,мразам кога нешто е претерано и пренатрупано
Сакам нешто поопуштено,патки,фармерки,маи4ка супер ми е за прошетки,инаку кога се работи за нешто др посвечено можам нешто поелегантно да си дозволам
зависи кога каде.... по дома спортси..т.е тренерки ... или боксерки ..
а надвор....секогаш фармерки,,, не тесни.малце поширкои XD
и секогаш носам патики нешто како овие
Сменив малце од рокерски во пофанки фазон.
Посветли бои , бонус пирсеви . Кратка косица (3ка) .
Скејт патики as always .А да почне сезоната за фармерки и ќе започнам со нешто малце пошироко.
Ииии брат и јас... *поке мр. инфектион* само што сеа ми подарија конверски јаки се... дури од словенија... сеа по кратки широки фармерки или некои чудни пантолони. Нагоре маици со натписи или слики како `Ај тинк хи ис геј ----->` И то...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.