Каков е вашиот стил ?

М

Мрак

Гостин
Спортски.Неможам да се замислам со оние цевки во боја, марами, ланчиња, обетки,штикли,здолништа и фустани....
Нема живот без моите патики,дуксери,фармерки,широки панталони и еднобојни рамбовки(преку лето):helou:

Болдираното остана .. немам некој посебен стил на облекување, слободно, како ќе ми дојде ..

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
лежерно, спортски со стил.....

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
спортски најверојатно. носам само патики а штикли не доаѓа во предвид бидејќи како прво незнам да одам, ќе одам како на јајца и ќе се искршам. Најчесто носам фармерки или пантолони од сличен материјал, а суќња никако затоа што незнам да седам со споени нозе, а ни па да одам со мали чекори така да сите ќе знаат боја на гаќи. И носам најчесто темни памучни маици...ланчиња имам неколку и не ги менувам а на раце не носам прстени ни ремчиња пошо ми се потат рацете :) а носам обетки од рачна изработка :) најубави се

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
забеган....
дома стриктно пиџама....нема соблекување додека не испаднам
кога испаѓам зависи од расположение....лежерно нешто,фармерки, маичка,широки панталони,патики (задолжително) или некој мој експеримент.......
и ретко некогаш ќе се пореметам па ке се средам да заличам и јас на човек

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
дома по боксерици... или да не искочам невоспитан вол едни шорцеви облакам.. за искачање скоро све шо носам ми е поголемо и онака... се средувам пазам шо е како е... рап стилче незз др. шо да кажам...

T

theTinule

Гостин
Кежуал бато. Кежуал за све...

По дома летно време седам по шорцеви, маичка некоја окапана и запостолки. Зимско тренерки некои...

По недома летно време обично старки, некои три-четврт панталончиња маица по прерамки, зимско време чизми со капут и некои сомотски панталони е дебел џемпер XD

Кежуал дее

Eмилија

Reina Gitana
Член од
29 јули 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
Па......стилот ми е повеќе спортски,мразам кога нешто е претерано и пренатрупано
Сакам нешто поопуштено,патки,фармерки,маи4ка супер ми е за прошетки,инаку кога се работи за нешто др посвечено можам нешто поелегантно да си дозволам

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
додека работев и на + 50 и на - 20 сако + машна онаков ти тече вода али помина тоа сега мајци шорцеви блузи уживанција :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
зависи кога каде.... по дома спортси..т.е тренерки ... или боксерки ..
а надвор....секогаш фармерки,,, не тесни.малце поширкои XD
и секогаш носам патики нешто како овие

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Сменив малце од рокерски во пофанки фазон.
Посветли бои , бонус пирсеви . Кратка косица (3ка) .
Скејт патики as always .А да почне сезоната за фармерки и ќе започнам со нешто малце пошироко.

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Ииии брат и јас... *поке мр. инфектион* само што сеа ми подарија конверски јаки се... дури од словенија... сеа по кратки широки фармерки или некои чудни пантолони. Нагоре маици со натписи или слики како `Ај тинк хи ис геј ----->` И то...

Kajgana Shop

На врв Bottom