Каков е вашиот стил ?

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кежуал накај рокерски стил (ако има таков)

Член од
3 јуни 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Кремско-рокерски инаку преферирам повеке патики и фармерки онака ми се најзгодни, фустан4е тука-таму :baeh: и така :helou:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Мојот стил...хмм...сакам да експериментирам и да имрпровизирам до одредена мерка за да не премине во кич. Сакам готик стар стил но не новиов кој многу ми наликува на садо мазо стил со многу латекс до одвратност. Готик или можеби матрикс стил мантилчиња од кожа или некој друг материјал со специфичен струкиран крој и манжетни на рацете како во среден век со одредени модификации. Ми се допагаат и класични комбинации со одрдена доза на тренди модни додатоци но не премногу нападни и шмизлички :). не преферирам голема елеганција затоа што за неа сметам дека има време (после 30тата). Сакам и рокерски имиџ ...всушност обожавам секаков стил освен нападно курвински каков што често срекавам околу мене . Се трудам од се ова по малку да остварам се надевам дека мојата идна професија која е поврзана со оваа област ке ми помогне во тоа. :)

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
За различни моменти имам различни начини на облекување!
Кога идам до парк или на кафе со другаркита на некоја обична прошетка или слично обожавам да сум во тренерки и некое убавоо капче!
Коа идам некаде на дневно искачање најчесто носам кратки пантолончиња или ако е по студено долги и ако е зима најчесто носам ниски чизмички а ако е лето ниски балетанки .
За посвечени прилики посвечени работи:icon_razz

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мојот стил е што најдам точно одма го купувам :pos::pos::pos::pos::pos:.

D

dh00|

Гостин
претежно се облекувам во рок/гранџ стил,конверсот е неизбежен,обожавам марами за на коса, и како „заштитен“ знак ми е костурот xD

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
За во маало, се знае, летно време папуча и 3/4 панталони и маица, зимно време тренерки и патики и јакна/флаерка.
Но едвај чекам да имам некој повод за класично да се облечам. Црно палто, бела кошула со некои риги, темни фармерки и кондура-патика...едноставно обожавам :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.350
Поени од реакции
2.244
Каков? Штознам, несакам да се правам металец не сакам вакви срања ми се глупави а од друга страна голем обожавател на метал.
Шознам имам мерак така за подлга коса да пуштам али не ептен длга онака малку од малку, али незнам дали ке успеам нема да личи.
Инаку за облеката обично нормално, немам некој посебен стил, нешто што носам мајци али 2 маици имам се на се така металски како да ги наречам. Тоа е тоа. Ке видиме за косата инаку голема желба би имал.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
До јануари-февруари некаде имав ЕмО стил... А сега најнормално..:pipi:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Јас немам свој стил! Скоро и да не постои нешто што не би облекла.
Мењам по 100 стилови на ден ама не е ништо страшно млада сум:pipi:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Дукс, тишрт, фармерки и скејт патики. Кежуал ваљда, шо знам како да го крстам.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
У последно време тоа со кежуал стана преистакнато (изглеа Аце од ОТ е крив :))) , па сите одеднаш станаа кежуал фраери ...
За да бидеш кежуал ти треба марка како Фред Пери,Лакост, итн кои немаат производ шо е под 100 евра...Е сеа, ако вие шо викате дека сте кежуал искачате до продавница со роба од 500 евра, тогаш секоја чест ...

Затоа, најдете друг збор за да го опишете вашето облекување и не се цепајте народски речено :)

Moјот стил ...
Како се облакам зависи од тоа кај сум се упатил ...У дискотека фенси кошуља, у клуб стандардно маича и фармерка или бермуди, на утакмица кежултра :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Синко ако нема доза провокација кај мене, тоа не сум јас...
Си се носам онака, шик, глам ... некогаш и спортски зависи од пригодата. Ма комбинирам се што ќе ми текне и на крај испаѓаат добри комбинации. Барем така ми велат... :nesum: Да се надевам не живеам во илузија. :pos2:

Браво за оние кои што си фураат некој свој стил, и знаат да си се спастрат како што треба. Прво треба да имаш вкус за комбинирање на бои, материјали, парчиња па подоцна да работиш на стилот. Тоа е тоа некои имаат вкус, некои - не ... како и да е ќе преживееме и со вкус и без, со стил или без ... :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom