Какви патики носите?

T

The Blob

Гостин
на времето бев фрик по патики, поспортски се носев и мораше да ги имам сите Брајантки одма чим излезат :) :) :) Носев само кошаркарски патики (високи) и давав по мноооогу пари тогаш.....шо да се прај, немаше мобилни тогаш :) :) :) А сега само нешто ептен лежерно носам, на пример Adidas ниски, едни New Balance исто две години ги сакатив по планини и трчање, исто и Etnies и Reebok ниските многу ме бендисуваат

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ја моментално носам АНД1 имам 3 пара тоБ патичињаto e to

Овие ми се за искачање ваму таму

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
За на зима носам вакви Саломонки:

А на лето носам вакви Дизелки:

Сеа ќе зиам некоја поспортска патика за на лето, да не идам со Дизелкиве, многу елегантен ќе бидам. :pos:
И шо е многу битно да е ефтина патика. :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2

Моментално носам Адидас (Белите).

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
И јас бев луд по купување патики, високи (кошаркарски), Cobe Briant-ки, Antoane Walker-ки, а сеа веќе не. Поише носам кондури. Моментално секојдневно си ги носам Replay-oт и PUMA (boxer) патиките, а за искачање или Replay-от или нешто поелегантно, по италијанско :) Alberto Ciccoli.
Тоа имам тоа носам, а башка и поише си ги чувам од порано.

А

Адриано

Гостин
Puma Power brake zakon patika 1 godina gi nosam i maka nemaat p.s.4990 peko market veles:D

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Еве ми ги патиките за градска вожња :pos:

Овие се за трчање на кеј и сл.

За фудбал

И ова не се патики, али ги носам на планина :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Едни Најк од Делта спорт за секој ден.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Е овие патики прв пат ги видов у Белград и реков мора да ги имам, и бев решен да идам до таму да ги купам, НО ги видов и кај нас и ги земав само не се баш вакви мислам црвеното е плаво тука зашто повеќе ми се свиѓа

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
точкест напиша:
Е овие патики прв пат ги видов у Белград и реков мора да ги имам, и бев решен да идам до таму да ги купам, НО ги видов и кај нас и ги земав само не се баш вакви мислам црвеното е плаво тука зашто повеќе ми се свиѓа
http://iserv-cache.demostores.com/is/servlet/izoom/DemoProducts/3110012_01?$detail_product$http://iserv-cache.demostores.com/is/servlet/izoom/DemoProducts/3110012_01?$detail_product$
Интересно патиче, ми се свиѓа.

Kajgana Shop

На врв Bottom