Какви деца сакате да имате?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Цела тема ја прочитав, ух најмилаа :) Многу сакам една ќеркичка, а може и синче. Колку си се разнежнувам при сама помисла на бепче во стомаче, охохох. Една мала, палавка, со виткано косиче, темпераментна. Која ќе порасне во девојка што секогаш ќе се бори за своите животни идеали, ќе има свој став и најважно од се' да биде праведна. Колаче мало, исто како ова :noze:
Колку само добро искажано од срце :icon_mrgr: Дај боже да си дочекаш такво бебче :D
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 02:09 ---
Хмм... кога мене би ме прашале јас би сакал да имам најискрено цела градинка :D Мада според економскава состојба и мојата би сакал да имам едно машко и едно женско на женското кики да му правам :icon_mrgr: и да биде на мама а другиот да биде на мене :sneaky: и да возам точак и со топка да си играме сите заедно вклучувајкија и идната моја жена :icon_mrgr: Дај боже тој сон да ми се оствари :love:

А

Атомската мравка

Гостин
Живи и здрави а најдобро да има и машко и женско, идеална бројка 3 деца безразлика дали се 2 женски 1 машко или обратно.

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Од мали нозе да е спортист/ка без разлика машко женско..
И онака да е откачено скрос !!!

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Сакам многу да ми се роди девојче. Малецко, плава коса, плави очи, со усните на мајка си. Да ги има најдобрите особини од нас двајца. Незнам, у принцип сакам да ги оставам моите деца сами да одлучуваат за нивниот живот, али ептен се плашам, тоа што не сум можел јас да бидам, да го форсирам на нив, т.е они да успеат во тоа. Што и год да се деси, детето мое ќе биде смисол за живот, мотив за у све да бидам подобар. Ептен ќе ми дојде убаво:pipi:

Член од
24 април 2011
Мислења
300
Поени од реакции
162
Какви сакам....такви правам.......

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.538
Поени од реакции
9.596
Сакам 3 деца-едно девојче и две машки. Убави и паметни на мене. Многу сакам да си ги облакам исто ко мене девојчето и ко таткото машките.. Абе ќе ми бидат највечи фраери у маало машкиве :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.376
Поени од реакции
26.348
Три деца, две машки и едно женско. :) И обавезно од мали ќе се бават со некој спорт.

Ulbrecht

Ајдеми Попуши
Член од
28 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
68
Пет машки. Ќе креирам мини војска!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
4 деца 2 машки 2 женски. Зошто?

Затоа што секое ќе има и брат и сестра и секое ќе знае како е да имаш и брат и сестра. Сега имам едно машко и на пат ми е второ најверојатно машко (не е сигурна уште докторката рано е) иако посакувам женско.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.857
Ако некад имам, сакам 3 женски. Во душа машкоданки, во однесување принцези.
--- надополнето: 3 април 2013 во 16:26 ---
Ако некад имам, сакам 3 женски. Во душа машкоданки, во однесување принцези.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.520
Поени од реакции
4.403
Да ја немаат мојата "среќа" и да се родени во Америка ('working on it). Да се живи и здрави и да не им фали ништо.Да имаат детство какво што јас немав и да се среќни и насмеани секогаш. Коа ќе стигнат на мои години да се гордеат на мама и тато.А и мама и тато да бидат горди што изразнале такви деца.

Kajgana Shop

На врв Bottom