Какви деца сакате да имате?

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Какви шо ке ми ги даде господ али само не сеа

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
хмм па повеќе би сакала машки ама може и едно женско

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.417
Не се подрекувајте какви ќе ви се родат такви само живи и здрави да се тоа е најважно, а не ко мене на сите им викав дека сакам 3 машки и кога наздравуваме стално узречица ми беше ајде да ни се сакаат децата мојте машки вашите женски, ама ич не искочи така .. :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
Машко и девојче :love: само не близнаци :D ем исти ем нема да можам да се посветам доволно на двете :)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
полот не е битен..битно е да е здраво живо паметно..и да ако даде Господ сакам 3 дечка да иам..па сега ќе видиме што ќе биде...:)

Член од
18 мај 2010
Мислења
149
Поени од реакции
54
женско + близнаци машки :D а у случај у меѓувреме да станам милијардер ова ќе биде x2x2.....:D

Sora_Dono

The 14th
Член од
22 октомври 2011
Мислења
129
Поени од реакции
35
Sveedno, ali barem po edno od dvete, sakam puno deca, poso na svetot mu se potrebni lugje kako mene... toest, ne kako mene, bolji od mene, ali toa ke bidat moite deca, poso ke gi naucam sve so ja znam, i ke im ostavam na niv da odlucat dali sum vo pravo ili ne, i posle toa se nadevam deka oni ke go nadgradat toa znaenje...

Idol father figure mi e Isshin od Bleach, na Ichigo tatko mu.

B

babsyy

Гостин
Цела тема ја прочитав, ух најмилаа :) Многу сакам една ќеркичка, а може и синче. Колку си се разнежнувам при сама помисла на бепче во стомаче, охохох. Една мала, палавка, со виткано косиче, темпераментна. Која ќе порасне во девојка што секогаш ќе се бори за своите животни идеали, ќе има свој став и најважно од се' да биде праведна. Колаче мало, исто како ова :noze:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Живи и здрави
4 комада......2 машки 2 женски.....
Али тешко,прво да најдам некоја што ви се нафатила 4 деца да раѓа,па финансии....така да тешко остварлива желба.

Kajgana Shop

На врв Bottom