Какви деца сакате да имате?

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
здрави, прави, убави, воспитани, среќни...нека бидат машки да не раѓаат да не се мачат:pos2:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Какви сака нека се, машки женски се едно, само да ми се живи и здрави друго ништо не ме интересира :) Е да, уште нешто, викаат мајтор треба да си за мушко да склепаш па сеа незнам :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.377
Поени од реакции
8.478
Какви сака нека се, машки женски се едно, само да ми се живи и здрави друго ништо не ме интересира :) Е да, уште нешто, викаат мајтор треба да си за мушко да склепаш па сеа незнам :)
мајсторот тука е некаде ти само изрази желба ќе го викнам :smir:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.377
Поени од реакции
8.478
:pos2::pos2: мајторот нека почека уште малку па ќе го бараме за ремонт
е ај кога велиш така само да знајш некој од чекање умрел во прилеп да не бидам јас вториот во битола :helou::pos2::pos2::pos2:

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Јас сакам машко дете,или близначиња,но што и да биде,битно е да е здраво,право..а какво сакам да биде??само сакам да биде разумно,паметно,да ги слуша моите совети,а ја се надевам дека ќе успеам да го научам на овие работи,и да го изведам на прав пат..

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Site luge se so razlicni razmisluvanja.Nekoi sakaat zenski za da im pravat frizuri ,da im stavvat snolicki so eden zbor da gi ukrasuvaat.Drugi pak sakaat da imaat maski za da ima KOJ da gi nasledi(sto ne e pravilno),bidejki pod nase podnebje da imas SIN eeej znaes toa sto zanaci,vistinski potomok.Dali vie se soglasuvate so toa deka maskite deca ,vo nasi uslovi , se po posakuvani od tatkovcite otkolku zenskite.Ama ako e zensko neka e zivo i zdravo(nivni najcest komentar).:toe: :tapp: :nenene: (ne nema da e zensko ja sum majstor praam samo maski deca ):pos2:
Мајка ми сакала да роде машко а тато сакал женско дете(испунила се желбата на тато :pipi: )

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Како мене да бидат,доста е.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
не ми е важен полот добро би било да се машко и девојче ама поважно е да се здрави и паметни на мене

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Сакам едно машко и едно девојче. :smir:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Какви да бидат, мои ќе бидат. Ќе ги сакам највеќе на свет. И сакам да имам што е можно повеќе, се разбира во зависност од финансиите. Многу сакам деца :)

Г

Господ

Гостин
Би сакал едно шармантно темпераментно интелигентно девојче без влакна на јазик:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom