Каква кола имате/сакате?

Член од
6 декември 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Работата е да кажиш и што сакаш....
Ништо не сакам. Тоа велам. Целосно задоволен сум. Јас сум еден од ретките среќни луѓе. Среќата е внатрешна став и никогаш не може да се постигне со акумулација на предмети, бидејќи секогаш ќе сакаш уште и уште и уште...

--- надополнето ---

возилото ми е здрав, убав, топол, брз и економичен
:toe:

--- надополнето ---

возилото ми е здрав, убав, топол, брз и економичен
:toe:

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Па тогаш што пишуваш на темата? Звучиш како реклама на Euroimpex. Јас ќе ти кажам дека 206-ките се крш автомобили и што напраивме сега?...

Темата си има правило... имам/сакам да имам. Држете се до правилата на игра.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
добри количиња имате бе.. не се жалете !!! шо да кажам ја... имам стокец (поточно неам пошо му истече регистрација а за следна ке почека малце) а не барам многу.. една скромна мазда 6ка и ке завршиме работа...

Нели небарам многу? ама сериозно.. :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
добри количиња имате бе.. не се жалете !!! шо да кажам ја... имам стокец (поточно неам пошо му истече регистрација а за следна ке почека малце) а не барам многу.. една скромна мазда 6ка и ке завршиме работа...

Нели небарам многу? ама сериозно.. :)
Исто бацка..вчера истече регистрацијата....да ти кажам право и да купам Honda Civic ( некогааааааааааш и негдееееееееееееееееее) стокецов не го продаам( за старо железо):vozbud:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Исто бацка..вчера истече регистрацијата....да ти кажам право и да купам Honda Civic ( некогааааааааааш и негдееееееееееееееееее) стокецов не го продаам( за старо железо):vozbud:
хахаха... тука сме некаде.. уште да ми речеш дека ти е црвен стокецот или дека ти е југо скала 55ка :) а за фрлање дефинитивно НЕ !!! прва кола ми е а и во ТОП состојба е... комплетно средена фарбана лакирана ремонтирана крпена ебавана 300 чуда.. уште ентериер да средам само и супер ке си биде али моментално денар неам... па ке биде на стенд бај малку...

П.С убав избор за хондава.. мислиш на новата цивик така? :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Неее..кај мене е "зелени гром..чује се све јачеееееееее температура мог мотора скачееееее":pos: иначе 84 та година е...во ТОП состојба е ..(таткоми автомеханичар па срамота е ако не е среден..) иначе и ја не го мењам пошо уше неам положено па си возуцкам коа одиме некаде по црни патишта...исто и кај мене у ентериеров има некој проблем....коа врне во натре ватерполо играме со тато..незнам шо е проблемов..а за хондата да..новата..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
еее далеку поразлични сме... ти зелен ја црвен.. ти 84 ја 89 (тука можда близина фаќаме) а за да ми тече вода и ватерполо да играм у него НЕ.. мислев на седиштата.. малку се разлокани и тоа патосот доле е за никаде бајаги прљав а и на некои места е искинат.. како и да е да не одиме многу оф топик нека си се искажат матачиве на јајца

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
отидовте офф топик ептен... терајте си вакви муабети во пп...

Kajgana Shop

На врв Bottom