V
Vollstandig
Гостин
Имам:
Сакам:
Може скромно
Сакам:
Може скромно
Некој одговор??Имам :
Сакам :
-------------
Знам дека тешко ке го имам засега , ама си се радвам со помислата дека некогаш ке биди ............ е сега ај си реков на оваа тема да пишам , на мојава Вектра иста е како таа погоре, е сега сакам да му ставам трепки на предните фарови и една лајсна на која ке се протега од едниот крај на фарот до другиот со што кога ке стигни до логото на Опел маалце ке се заобли и ке го заобиколи.......вака нешто...
Колку би ме чинело сето тоа? иначе од Битола сум па ако можи некој да ми кажи на кое место да одам и кај ке ми напраат квалитетно и да не е многу пари.....позззз
Епа тешка работа.V мотор,спортска верзија,ке се изнацицаЈас оваква сакам, ама дали можам да ја хранам тоа е друго прашање.
море бе шо си сакал :pos2:imam Honda Accord 2.4 so 200 Hp , daewoo , sea ke zimam cooper S mini , a inaku sakam da go imam noviot MYBACH i da me vozat u nego )))
море бе шо си сакал :pos2:
Доста ти е и тоа што го имашimam Honda Accord 2.4 so 200 Hp , daewoo , sea ke zimam cooper S mini , a inaku sakam da go imam noviot MYBACH i da me vozat u nego )))
доста ти е.. остави и за другите нешто, незаситен ни еденimam Honda Accord 2.4 so 200 Hp , daewoo , sea ke zimam cooper S mini , a inaku sakam da go imam noviot MYBACH i da me vozat u nego )))
Работата е да кажиш и што сакаш....peugeot 206
Многу сум задоволен од автомобилот