Г
Господ
Гостин
Има време шо ќе праам цел живот:smir:Ова да го свириш прво треба да си цар на обична
Има време шо ќе праам цел живот:smir:Ова да го свириш прво треба да си цар на обична
Абе и јас сум на тоа али за 8 finger tapping еМногу мрзим такви 8 жични гитари, не за друго иам фобија од нив ради тоа што иам мали прсти :kesa:
SRV го терам по целиов форум никако да го најдам ) он има мислам ваква па да го прашам кај се крие )Булет е најтапа серија, ама ако ги смениш магнетите во иднина ќе ти биде топ. Мислам дека видов Булет Сквеер за 8.000 ден. во Цики во ГТЦ
Ја си порачав од Мјузик Стор и жива и здрава ми стигна ама да сепак никој не гарантира каква ќе стигне.а шо цена е ??Мјузик Сторе се 150 евра,али ако си порачиш то е како мачка у вреќа ) незнаеш шо може да ти стигне...А така ) у живо ќе си ја испробам ) Кај Цики Шо Цена се?
muhahahahaha, 8 finger tapping.Абе и јас сум на тоа али за 8 finger tapping е
Не разбирам:uvo:muhahahahaha, 8 finger tapping.
многу гледате ју туб.
Паметно кажано. Like.muhahahahaha, 8 finger tapping.
многу гледате ју туб.
Катастрофа е... фатив еднаш еден варлок од другар и акција на жиците ебате, можеш фрижидер под нив да пикнеш. :uvo:Loomis ова ти е тој Варлокот од 180 евра? Сум читал дека воопшто не е добар туку само ради формата се продава.