Г
Господ
Гостин
Има време шо ќе праам цел живот:smir:Ова да го свириш прво треба да си цар на обична
Има време шо ќе праам цел живот:smir:Ова да го свириш прво треба да си цар на обична
Абе и јас сум на тоа али за 8 finger tapping еМногу мрзим такви 8 жични гитари, не за друго иам фобија од нив ради тоа што иам мали прсти :kesa:
SRV го терам по целиов форум никако да го најдамБулет е најтапа серија, ама ако ги смениш магнетите во иднина ќе ти биде топ. Мислам дека видов Булет Сквеер за 8.000 ден. во Цики во ГТЦ![]()
Ја си порачав од Мјузик Стор и жива и здрава ми стигна ама да сепак никој не гарантира каква ќе стигне.а шо цена е ??Мјузик Сторе се 150 евра,али ако си порачиш то е како мачка у вреќа) незнаеш шо може да ти стигне...А така
) у живо ќе си ја испробам
) Кај Цики Шо Цена се?
muhahahahaha, 8 finger tapping.Абе и јас сум на тоа али за 8 finger tapping е![]()
Не разбирам:uvo:muhahahahaha, 8 finger tapping.
многу гледате ју туб.![]()
Паметно кажано. Like.muhahahahaha, 8 finger tapping.
многу гледате ју туб.![]()
Катастрофа е... фатив еднаш еден варлок од другар и акција на жиците ебате, можеш фрижидер под нив да пикнеш. :uvo:Loomis ова ти е тој Варлокот од 180 евра? Сум читал дека воопшто не е добар туку само ради формата се продава.