rustyblades
Stiff Upper Lip
- Член од
- 19 февруари 2007
- Мислења
- 611
- Поени од реакции
- 35
...svirev ama pomina toa. Po doma problemi, nejkat da sviram bass i resiv da se koncentriram na lead gitaraBass Gitara li sviras????
...svirev ama pomina toa. Po doma problemi, nejkat da sviram bass i resiv da se koncentriram na lead gitaraBass Gitara li sviras????
Kako be od doma ti praat problemi i kako odma od bass pa na lead lead guitar......svirev ama pomina toa. Po doma problemi, nejkat da sviram bass i resiv da se koncentriram na lead gitara
epa kako, citiram:
"Abe glupco so ke i otsviris na devojka ti so bass gitarata. Sviri si akusticna, bidi fraer..."
i ti go userat merakot
pred malku praev muabet za da zeam elektricna, citiram:
"aha elektricna da mi piskas tuka, ako sakas nova akusticna moze, ako ne ne.
-dobro...Ne planiram da praam kolekcija na akusticni gitari...
inace ova gitarce mi lovi oko:
Zasto? Zasto e poskapa 1000 $? Abe moze ne sum majstor za gitari ama znam da otvoram 10 strani i da potvrdam deka Standardot ne vredi za tie pari.studio sacks.....les paul se znae od standard serija nagore se postuva
drvoto bas e bitniot faktor za zvukot......Zasto? Zasto e poskapa 1000 $? Abe moze ne sum majstor za gitari ama znam da otvoram 10 strani i da potvrdam deka Standardot ne vredi za tie pari.
Razlikata megju standard i studio e vo finalnata izrabotka na drvoto. I ne vredi za tie pari. Ocenkata na Standard e poniska od na Studio samo radi cenata....