Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Мене ме интересира кој хотел/мотел нуди евтин престон вон летна сезона во Охрид.
Би ми била од корист таква информација.
Обично вон летна сезона поефтини се хотел Ловец и хотел Дончо.:smir:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Being a tourist in Greece can be a fantastic experience, especially if you are young and female. :pos2:
АБЕ, РАЈ ЗА ЖЕНИТЕ- ќе можеш мирно да си шетакаш без да те погледне, дофрли некој гејец ... сите се педери
What Greece is Really Like (for Women)

http://www.greecetravel.com/kordas/forwomen.htm

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
Дали некој има скоро одено во Белград? Многу сакам да отидам таму па ме интересира како се движат цените за смештај?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.445
Поени од реакции
11.366
Дали некој има скоро одено во Белград? Многу сакам да отидам таму па ме интересира како се движат цените за смештај?
Би требало да се нешто слични цените на нашите ..зборам за во хотел кажи поточно каде во белград ке одиш па може ке ти најдам точна цена

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Јас таму студирам веќе 3 години, пред 3 години кога бев 1ва година на факс спиев во Хостел еден во центарот на Теразија.
Цената беше околу 160 евра месечно во 12 креветна соба.
А цената за 1 ден мислам дека беше од 600 до 1100 динари во овој хостел кај што бев јас.
За разлика од хотелите хостелите се многу боље и поефтина солуција. Што се Београд тиче.. иф ју нот уат ај мин..

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
Јас таму студирам веќе 3 години, пред 3 години кога бев 1ва година на факс спиев во Хостел еден во центарот на Теразија.
Цената беше околу 160 евра месечно во 12 креветна соба.
А цената за 1 ден мислам дека беше од 600 до 1100 динари во овој хостел кај што бев јас.
За разлика од хотелите хостелите се многу боље и поефтина солуција. Што се Београд тиче.. иф ју нот уат ај мин..
а да ми кажеш во евра колку иде тоа?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Дебар на Бања!:pos2:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Слнчев Брег најверојатно, или ак се излажaме до Кавос да видаме шо как :)

Kajgana Shop

На врв Bottom