Каде најмногу сакате да патувате на летен одмор?

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Јас сакам на лето онака цел месец да го поминам на некоја планина без никаква комуникација, само проблемот е што никој не сака да ми прифати таква понуда. Шетање по други градови низ светот повеќе преферирам на зима

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Јас сакам на лето онака цел месец да го поминам на некоја планина без никаква комуникација, само проблемот е што никој не сака да ми прифати таква понуда. Шетање по други градови низ светот повеќе преферирам на зима
А зошто не ја разгледаш можноста, планина покрај море?

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
А зошто не ја разгледаш можноста, планина покрај море?

Ако има море ќе има и луѓе, а ако има луѓе нема да има одмор ќе има само загаден воздух деца што плачат, пијаници што не можат да се разбудат од предходната вечер, не е тоа одмор, одмор е во некое село надвор од Македонија или во Македонија, каде што ќе најдеш мир, ќе пробаш домашна храна, домашни и традиционални пијалоци, ќе бидеш со друштво што навистина го сакаш, има ли подобар одмор.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ако има море ќе има и луѓе, а ако има луѓе нема да има одмор ќе има само загаден воздух деца што плачат, пијаници што не можат да се разбудат од предходната вечер, не е тоа одмор, одмор е во некое село надвор од Македонија или во Македонија, каде што ќе најдеш мир, ќе пробаш домашна храна, домашни и традиционални пијалоци, ќе бидеш со друштво што навистина го сакаш, има ли подобар одмор.
Ако не си патриот, и не те интересираат политички спорови, со визната либерализација, има совршено место во Грција кај што си сместен на планина, имаш море пред тебе, нема загаден воздух туку си буквално сместен во шума и околу тебе има дрва и ништо друго, нема пијаници а има добро развиен ноќен живот кој го посетуваш само ако сакаш, не си приморан на такво нешто и нема до тебе кафич кој не те остава да спиеш. Можеш слободно да уживаш во тишината.
Летово го поминав на такво место, и кога се вратив бев друга личност.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Ако не си патриот, и не те интересираат политички спорови, со визната либерализација, има совршено место во Грција кај што си сместен на планина, имаш море пред тебе, нема загаден воздух туку си буквално сместен во шума и околу тебе има дрва и ништо друго, нема пијаници а има добро развиен ноќен живот кој го посетуваш само ако сакаш, не си приморан на такво нешто и нема до тебе кафич кој не те остава да спиеш. Можеш слободно да уживаш во тишината.
Летово го поминав на такво место, и кога се вратив бев друга личност.

хахаха морам да ти казам дека имав направено бизнис план за едно такво село во Македонија како да прерасне во совршено место за одмор, каде што кога ќе одиме да се вратиме во 1902 доста успешно го имав направено, и додека го правев сфатив колку е убаво да се одмориш на некое такво место и баш би сакал да посетам некое такво место, само кажи ми каде е поточно во Грција и можеби и ќе одам, а во врска со патриотството, ако сум патриот не треба од Македонија да излегувам? Ако си ја сакаш Државата не треба да останеш ограничен.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Најмногу би сакал Во Шпанија. До сега не сум бил ама од мои другари комшии и други познаници, а да не зборам за стварите на нет што сум ги видел и слушнал сакам со свои очи и јас да го искусам тоа. Затоа за ова лето би сакал Шпанија да е.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
аххх секаде кај шо не сум бил! бугарија албанија шпанија португалија хрватска црна гора...
и на крај ке испадне охрида града.. па и не е толку лошо што...

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
jas bi sakal na najubavata plaza na svetot t.e. KOPAKABANA... a od voznoznoto na dubrovnik bi sakal :D

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
North Korea tourism video :pos::pos::pos:
[video]http://www.liveleak.com/view?i=611_1275859692[/video]

T

TaMчЕ