Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 15.662
- Поени од реакции
- 34.958
Твои пари твој избор, јас наместо бургер од 300 денари ќе си нарачам ребро во фурна и ќе бидам сигурен дека јадам месо а не соја и сите овие фенси места што никнуваат како печурки последниве години сметам дека се преценети.Па зависи кој, М fish and chips си држат квалитет. Не можеш да очекуваш чисто говедско месо и океј состојки за помала цена. Едноставно тоа ок пледкавица(соја) за 100че нејкат сите да го јадат. Ама имаш избор, во Скопје. Никој не те тера да го јадеш поскапото.
Седмица е посебен случај, скапи се ама имаат специфичен вкус што ми прифалува. Ама ако уште малце им се зголеми цената ќе пропаднат, бидејки веќе за иста цена имаш поквалитетни места.
До кај 180 денари со се помфрит разбирам, ете макс до кај 200ки за чисто говедско (што да видам не верувам дека ставаат, купуваат машински одделено говедско месо од надвор и од тоа ви шибаат, истото го прави и седмица), али по 300 денари сендвич кој нема да најади ни мало детенце