Можеби тоа, по петпарачки биртии. Иди у Форца, Скара-Бар и ред други и ќе видиш дека не е така.Дома. 100% од месото по ресторани/барови е шит. Земи си мевце напрај си бургери.
Тоа е од Breaking Bread што се раздвоија. Исти рецепт е се исто ама дека се као нови работат како што треба.Има едно местенце релативно ново Burgerslut во Кисела Вода. Интересни, сочни бургери.
Ne ne.Тоа е од Breaking Bread што се раздвоија. Исти рецепт е се исто ама дека се као нови работат како што треба.
Сепак, очекувам по стариот Скопски плескавичарски шаблон, откако ќе намирисаат паричка да почнат со ред, прво помфритот да е ладен, па лебот да се рони , па плескавицата да се тенчи па цената да се качува .
Не ги зарекувај, може има исклучоци...еве ние го искусивме се што кажа со ГЕТ во аеродром...Тоа е од Breaking Bread што се раздвоија. Исти рецепт е се исто ама дека се као нови работат како што треба.
Сепак, очекувам по стариот Скопски плескавичарски шаблон, откако ќе намирисаат паричка да почнат со ред, прво помфритот да е ладен, па лебот да се рони , па плескавицата да се тенчи па цената да се качува .
леле таму да ти е срам клиент од работа да однесеш на ручек.еве ние го искусивме се што кажа со ГЕТ во аеродром...
Zlaten, od koga ima burgeri u Forza?Можеби тоа, по петпарачки биртии. Иди у Форца, Скара-Бар и ред други и ќе видиш дека не е така.
Zlaten, Ти збориш за месото како е по ресторани шит. Ја ти викам не е кај сите.Zlaten, od koga ima burgeri u Forza?
Tamu inc mn e dobro polneto pileshko so parmezan i spanakj
Дома. 100% од месото по ресторани/барови е шит. Земи си мевце напрај си бургери.
Две сендвичари има, Урбан бургер и гранд бургер, на која мислиш пошо баш планирав.Да не ве тера ѓаволот да јадете во таа сендвичарата до Галери кафичот. Полоши бургери амин.
На Урбан Бургер. Сендвичите големи, со многу невкусни и тенки плескавици (бидејќи имаат сендвичи со повеќе плескавици), мрсно тече од сите страни, лепчето никакво...Две сендвичари има, Урбан бургер и гранд бургер, на која мислиш пошо баш планирав.
Јебига, од друга страна се крена и квалитетот. Сеуште имаш хамбургер од 60-70 со исти состојки ко на времето , само сте го заборавиле вкусот изглеаСо цениве како киниса работава за 200 денари сендвич фала треба да им викаме што не го направиле 300ки.
Дојде ред сендвичара да е луксуз и цела дневница да треба да ја спичкаш ако отидеш фамилијарно, за ресторан да не правиме муабет, пола плата на едно влегување.
Не зборувам за такви сендвичи од пред школо за 50че, имаше и претходно за до 100ка со ок плескавица. Пример во Прилеп имам сеуште ок плескавица во пола леб без помфрит до 100ка на повеќе места. Не заебавај за помфрит седмица и останатите наплаќаат од 40-80 денари, компири се не тартуфЈебига, од друга страна се крена и квалитетот. Сеуште имаш хамбургер од 60-70 со исти состојки ко на времето , само сте го заборавиле вкусот изглеа
Па зависи кој, М fish and chips си држат квалитет. Не можеш да очекуваш чисто говедско месо и океј состојки за помала цена. Едноставно тоа ок пледкавица(соја) за 100че нејкат сите да го јадат. Ама имаш избор, во Скопје. Никој не те тера да го јадеш поскапото.Не зборувам за такви сендвичи од пред школо за 50че, имаше и претходно за до 100ка со ок плескавица. Пример во Прилеп имам сеуште ок плескавица во пола леб без помфрит до 100ка на повеќе места. Не заебавај за помфрит седмица и останатите наплаќаат од 40-80 денари, компири се не тартуф
А овие фенси местата пола го заебаваат вкусот после неколку месеци, 200 денари сендвич со вчерашно лепче? Далеку се кренал квалитетот.