T
Tetro
Гостин
Препорака за слушалки со микрофон, некој? Гаранција за квалитет од искуство. Фала.
www.premium.com.mk има најефтини модели од 190 ден до кај 400-500 ден. За гаранција единствено најчест случај е механички квар па затоа и нема некаква гаранција. Јас земав 250 ден. па колку сакаат нека тераат за тие пари а гледам дека ќе тераат Вадат и добар звук.Препорака за слушалки со микрофон, некој? Гаранција за квалитет од искуство. Фала.
Вулканизер не лепи? Во острово 200м пред крезмак вуканизер има.Кој знае каде во Аеродром можат да ми залепат дупнати гуми од точак ?
Зошто за едно купување ми дава да креирам акаунт со 2000 прашања? Зарем нема лепо-фино со три клика?www.premium.com.mk има најефтини модели од 190 ден до кај 400-500 ден. За гаранција единствено најчест случај е механички квар па затоа и нема некаква гаранција. Јас земав 250 ден. па колку сакаат нека тераат за тие пари а гледам дека ќе тераат Вадат и добар звук.
Тоа не знам Најубаво директно у продавница.Зошто за едно купување ми дава да креирам акаунт со 2000 прашања? Зарем нема лепо-фино со три клика?
Малце подоле од Влахов?Вулканизер не лепи? Во острово 200м пред крезмак вуканизер има.
Позади ОНЕ е на почеток на едносмерната улица.Малце подоле од Влахов?
Епа да таму ќе се обратам. Фала.
иди у вучко купи си нови исти пари ти е....Кој знае каде во Аеродром можат да ми залепат дупнати гуми од точак ?
Office & Co (карши Рамстор / NLB до Sony)Ергономски удобни столици? (за пред компјутер)
Не баш Првото се sheets за свирење на пијано, а другите се дела од класична музика. Реков не такви.