Каде може да најдам? (Општи прашања)

T

Tetro

Гостин
Препорака за слушалки со микрофон, некој? Гаранција за квалитет од искуство. Фала. :)

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Препорака за слушалки со микрофон, некој? Гаранција за квалитет од искуство. Фала. :)
www.premium.com.mk има најефтини модели од 190 ден до кај 400-500 ден. За гаранција единствено најчест случај е механички квар па затоа и нема некаква гаранција. Јас земав 250 ден. па колку сакаат нека тераат за тие пари а гледам дека ќе тераат:) Вадат и добар звук.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Кој знае каде во Аеродром можат да ми залепат дупнати гуми од точак ?

T

Tetro

Гостин
www.premium.com.mk има најефтини модели од 190 ден до кај 400-500 ден. За гаранција единствено најчест случај е механички квар па затоа и нема некаква гаранција. Јас земав 250 ден. па колку сакаат нека тераат за тие пари а гледам дека ќе тераат:) Вадат и добар звук.
Зошто за едно купување ми дава да креирам акаунт со 2000 прашања? Зарем нема лепо-фино со три клика?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940

Може ли некој да ми препорача/даде линк за спуштање на некој албум со популарни, познати мелодии исполнети на пијано?

Ќе ви дадам пример што подразбирам под популарни:

и т.н. значи не познати дела од композитори, туку вакви општо популарни песни од други жанрови само исполнети на пијано :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ергономски удобни столици? (за пред компјутер)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Може ли некој да ми препорача/даде линк за спуштање на некој албум со популарни, познати мелодии исполнети на пијано?

и т.н. значи не познати дела од композитори, туку вакви општо популарни песни од други жанрови само исполнети на пијано :)
види овде, има добри

Kajgana Shop

На врв Bottom