Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Некој да ми објасни кај е ОУ Коле Неделковски во Сопје? Или Руска Амбасада?
Коле НЕделковски ти е одма до ГРадежен односно архитектонски факултет, позади градска Библиотека, а руска амбасада ти е на Улица Пиринска, која што е пресечка на Ул. Ленинова односно помеѓу ПАртизанска и Илинденска на почетокот.НЕзнам како да ти објаснам точно, види на Гоогле мапс :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
...перики има во МедикусХелп http://www.medicushelp.com.mk/ ама дали го има моделот сто го бараш не знам
...Хари Потер на Англиски најверојатно ги има во книжарниците на Икона во Рамстор и на плоштад
...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Некоја страна од кај што можам да нарачам квалитетни постери за урамување? Гледам од allposters.com не стигаат до Македонија...
Мислам дека било кој постер од allposters.com можеш да го нарачаш во Југотон

Член од
12 мај 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Да прашам за совет.
Сакам да купам од оние малине фрижидерчиња ама во Рамстор видов дека се 1.000 денари, па некако евтино ми изгледа.
Знае некој по други мести какви се цените? Дан се расипе ова одма? Има гаранција?

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Знае ли некој дали некаде се продаваат бричови на отварање, берберските и четкичка за пења
со влакна од вратот на јазовецот?

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Знае некој како се движи цената на полимерна глина? Мала количина, колку за рачно изработен накит :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ефтини акустични гитари?

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Дали некој можеби знае од каде можам да набавам Xbox360? Во One има само некои основни модели, а побарав и во продавниците за компјутерска опрема но не успеав да најдам, PS3 има секаде ама Xbox за жива глава не можам да најдам :D.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Здраво дали може да ми каже некој каде можам да најдам автомат за вода, оние со туби од 20л, по сендвичари со ги има. И, по можност ако ја знаете цена на истиот.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Дали некој можеби знае од каде можам да набавам Xbox360? Во One има само некои основни модели, а побарав и во продавниците за компјутерска опрема но не успеав да најдам, PS3 има секаде ама Xbox за жива глава не можам да најдам :D.
NE zimaj od tuka izgor se cenite vo grcija go imas za 190 evra

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
NE zimaj od tuka izgor se cenite vo grcija go imas za 190 evra
Фала на одговорот ;), го има во Грција по трговските центри како "Cosmos"? Ако знаеш точно те молам прати ми во порака, не дека нема да најдам сам, ама да не лутам по Солун :D.
--- надополнето: Jun 30, 2011 5:51 PM ---
Здраво дали може да ми каже некој каде можам да најдам автомат за вода, оние со туби од 20л, по сендвичари со ги има. И, по можност ако ја знаете цена на истиот.
Би требало по Скопје во продавниците за бела техника да ги има, точната цена не ја знам :(.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Знае ли некој дали некаде се продаваат бричови на отварање, берберските и четкичка за пења
со влакна од вратот на јазовецот?
Класичните ножиња за бричење може да ги најдеш на битпазар, а за четка со влакна од јазовец не сум сигурен дали ќе најдеш таму но има разни видови на четки исто на битпазар.

Ефтини акустични гитари?
Ефтини гитарки на улица Максим Горки на страната кај пивскиот бар, лесно ќе ги воочиш. Таму има ефтини гитарки од кинеско производство.

Kajgana Shop

На врв Bottom