Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ај да прашам туука прво ако не добијам одговор ке отварам нова тема

дали може да ми каже некој дали може дапродадам некоја ствар од македонија во странство преку некој по познат сајт за продавање.. и одприлика процедура ?

TheKoksi

[K]oksi
Член од
7 декември 2010
Мислења
139
Поени од реакции
22
Ок, друга тема не најдов дека можам да објавам шо продавам општо, не конкретно за една ствар.
Ако нешто не е во ред, преместете ја објавата на соодветно место.
ИТНО ПРОДАВАМ:

Машина за сладолед
Миксер за во слаткарска и пекарска работилница
Рафтови
Печка на 2 спрата со плехови и топла комора за стасување на тесто
Витрина за излагање на слатки, месо, пецива и слично
Фонтана за лимонада
Комора за замрзнување метар широка, три метри долга
Работни маси со росфрејна површина
Ормари за гардероба
Замрзнувач (длабоко)

Кој му треба нешто од ова нека ме контактира пп.
Ако има посебна тема за да го објавам овој post, информирајте ме и притоа ќе го избришам оти се скапав тражејќи тема за купи-продај општо
Фала, чао!

С

Спенсер

Гостин
ДК :helou:

тапа... ептен тапа ден :toe: цеееел ден тапа/ :nesvest:

Се надевам утре ќе биде подобро:salut:

--- надополнето ---

$h@doW m@n напиша:
ДК :helou:

тапа... ептен тапа ден :toe: цеееел ден тапа/ :nesvest:

Се надевам утре ќе биде подобро:salut:
:tapp: кој будала сум :) у која тема,што сум пишал :tapp:

Член од
25 август 2008
Мислења
160
Поени од реакции
9
zdr, kade mozam da najdam mastilo za tetovazi od markata Kuro Sumi i po koja cena ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Здраво,поздрав до сите овде.Хитно барам вештачка(или како би се кажало)рака.Значи станува збор за оние кои ги продаваат како за маскенбал.Може да е има изглед како вистинска рака.Не ми е битно воопшто.Дали видел некој некаде вакво нешто.Во Солун има многу но нема да одам во брзо време.Ако некој видел во Скопје нека пише.Фала однапред

Г

Господ

Гостин
Каде и за колку пари можам да најдам гас маска?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Своевремено имаше чинам во Микеи - онаа радњата за оружје и ловечка опрема кај ЈБТ. Е сеа за пари, стварно ме би можел да ти кажам колку.

Инаку има некој искуство во укрупнување на ситно во банка? Зборам за 2-3000 денари во денарчиња.
Нека сподели навака.
(искуство де :))

T

Tetro

Гостин
http://zk.com.mk/act/ХТЗ - ППЗ ОПРЕМА - имаш телефонски броеви, почни да вртиш. :)

--- надополнето ---

Инаку има некој искуство во укрупнување на ситно во банка? Зборам за 2-3000 денари во денарчиња.
Нека сподели навака.
:) Многу си собрал. Јас ги собирам обично до 1000-че и ги носам во продавница.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.787
Поени од реакции
1.173
Каде можам да најдам RayBan цвикери емитација немора оргинал и фаерка ????

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.504
Поени од реакции
8.078
Своевремено имаше чинам во Микеи - онаа радњата за оружје и ловечка опрема кај ЈБТ. Е сеа за пари, стварно ме би можел да ти кажам колку.

Нека сподели навака.
Јас долго време мака мачев за укрупнување, се додека не отидов еднаш да укрупнувам во продавницата во подземниот премин кај Континентал. Посебно летово и однесов 350 денари за 2 дена ме праша дали имам уште затоа што ги потрошила.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Каде може да најдам scientific calculator, ама ептен scientific да биде, да пресметувa сложени функци, изводи, курци, палци...нешто како ова:

T

Tetro

Гостин
Каде може да најдам scientific calculator, ама ептен scientific да биде, да пресметувa сложени функци, изводи, курци, палци...нешто како ова:
на секое пазарче има, од 100-200 денари им се движи цената, а и тие Кинеските продавници

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Здраво,поздрав до сите овде.Хитно барам вештачка(или како би се кажало)рака(дланка).Значи станува збор за оние кои ги продаваат како за маскенбал.Може да е има изглед како вистинска рака.Не ми е битно воопшто.Дали видел некој некаде вакво нешто.Во Солун има многу но нема да одам во брзо време.Ако некој видел во Скопје нека пише.Фала однапред
Има ли некој????

Kajgana Shop

На врв Bottom