Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
16 јуни 2010
Мислења
83
Поени од реакции
7
Лептир-машна шо се врзува? Како Jay Z na slikata:
beyonce-jay-z.JPG

Класичен „гркланосечечки“ брич?
istockphoto_1664402-straight-razor-classic.jpg

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Член од
14 март 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
genealogija

Pravam rodovsko steblo odamna ,kade mozam da najdam najgolem broj na informacii.Arhiva na makedonija ili nekojsi srpski ili turski arhivi kade sto se imalo popis na naselenieto vo staro vreme.I dali ima genealosko drustvo vo Makedonija.

P

Peaceful Anger

Гостин
И мене ме интересира ова многу дај некој нека кажува ако знае, мада шо знам дали има некои такви архиви

G

GucciMane

Гостин
Каде можам да ги најдам сите песни од некој пеач? пример ги барам сите од Jason Derulo..али и оние во кои е како гостин, значи не негови песни...на википедиа профилот ги има албумите негови. :smir:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Знае некој кројач каде што ќе можат да ми направат костим за 1ви Април?

Член од
15 јануари 2011
Мислења
39
Поени од реакции
1
Учење Фински Јазик

Дали некој можи да ми кажи каде можам да најдам книга за фински јазик ( на нет), да ја сметнам и да учам фински.
Како на пример по француски шо е книгата (Bien Jouen) или книгата по англиски (Dream Team)???
Фала однапред!

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.991
Финскиот е еден од најтешките јазици во светот, тешко веројатно дека ќе успееш да го научиш од книга...

Ама ти држам среќа да најдеш некое решение, и јас порано сакав да го учам јазикот али не успеав да најдам курс или што и да е... Се надевам некој тука ќе даде некој добар предлог или линк или книга ;)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Каде можам да најдам оригинални Walkman слушалки по Скопјето??? Ayuda por favor !
Јас имам пушти ми ПП со цена :) праиме муабет за оригинал ин иар слушалки со гумички

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
А каде можам да најдам првзок за клуч, новчаник или било што такви ситни ставри од ФК Интер? За поклон ми е. Шалои и дресови гледав има ама сакам нешто ситно така за да можам по пошта да го пратам :)

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
А каде можам да најдам првзок за клуч, новчаник или било што такви ситни ставри од ФК Интер? За поклон ми е. Шалои и дресови гледав има ама сакам нешто ситно така за да можам по пошта да го пратам :)
Ваљда Фан Шоп , имаше еден у Скопјанка во таа зградата до космофон шо беше порано...дезнам дали постои уше...

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
сакам да прошетам до е. Матка, како се стигнува? има директен автобус?

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Каде можам да најдам дрес од Интер (Ето или Пандев) ама оригинал. И колку чинат?
И дали тоа место утре отвара пред 8 :D

Член од
3 јуни 2009
Мислења
382
Поени од реакции
407
сакам да прошетам до е. Матка, како се стигнува? има директен автобус?
До крај на Скопје, излез накај Тетово со 2-ка или 12-ка, се симнуваш на последната постојка во Скопје (кај Макпетрол бензинската), а потоа број 60.
Види на http://jsp.com.mk/VozenRed.aspx?tab=1, има распоред на поаѓање и враќање.

А од бензинската може и со такси, тука стојат таксисти, околу 200 денари еден правец, може да се ценкаш и за поефтино.

Ако не те мрзи, може и пешки, 7 км.

Kajgana Shop

На врв Bottom