- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 1.852
- Поени од реакции
- 1.382
Шутка.Ме интересира кои продавници во Скопје продаваат адидас тренерки ме интересира ? поточно кај има да разгледам ..
Шутка.Ме интересира кои продавници во Скопје продаваат адидас тренерки ме интересира ? поточно кај има да разгледам ..
Некој фејк ?Шутка.
Има разлика помеѓу дречливи и флуроцентни. Флуроцентни светат навечер а дречливи не.Имаш во сите книжарници ама се малку поскапи, во Веро и Тинекс знам дека има, а има и на Бит пазар и Буњаковец поефтини се таму, јас цело време земам од Буњаковец.
Јас би сликал со телефон да сум на твое местоДали знае некој на кое место во Скопје може да ми скенираат книга од околу 300 страни и колку отприлика би чинело?
Офис Суперстор кај Југодрво (не сум сигурен, сум укоричувал но за скенирање...прашај), Икс принт кај фонтана (и у Палома Бјанка, ја го знам кај фонтана), Мовенс кај КЈ Питу, за овие на линковите имаш телефон да се распрашаш оти мислам дека зависи и од бр на страни, а и одамна не сум користел вакви услуги.Дали знае некој на кое место во Скопје може да ми скенираат книга од околу 300 страни и колку отприлика би чинело?
Многу е скапо скенирањето, мислам дека е некаде 20 денари од страна, тоа е долг процес и веројатно затоа го наплаќаат по толку.Дали знае некој на кое место во Скопје може да ми скенираат книга од околу 300 страни и колку отприлика би чинело?
Многу е скапо скенирањето, мислам дека е некаде 20 денари од страна, тоа е долг процес и веројатно затоа го наплаќаат по толку.
Од поефтини копирници што ги знам се МАРС, во близина на кафичот Лезет/Аја (во Центар, во близина на Електродистрибуција, основното Песталоци) и другата е малку понатака на КИМ, веднаш позади автобуската постојка.
Ќе му/и треба апарат барем најмалку со 5 мегапиксели и убав аутофокус (ако нема рачен). А може лесно да заврши ако оди кај некој близок или па еве некој од форум кој има убав скенер да ја заврши таа услуга... ќе му даде некој денар за тоа.А стварно е мачно отекување. Скенирав пред некоја недела пола книга за основно, се збрлавев...арно вели Металхамер, побрзо е и сигурно е поефтино да ги сликнеш. пробај на една страна намести саглам резолуција и осветлување и сликај...можеш и по 2 страни одеднаш (зависи од резолуцијата).
Не не, треба ептен да мразам некој за да му ја дадам таа обврска.. Ќе пробам со телефон, 5 мегапиксели камера има па ќе видиме.. Фала ви на сите, во секој случај :smir:Ќе му/и треба апарат барем најмалку со 5 мегапиксели и убав аутофокус (ако нема рачен). А може лесно да заврши ако оди кај некој близок или па еве некој од форум кој има убав скенер да ја заврши таа услуга... ќе му даде некој денар за тоа.
Нема проблем за скенер, ако на Дример не и е далеку и темно до Бутел, дома сме приквечер (мада мислам дека помладо друштво повеќе ќе и годи ). Стварно, пробај со апаратот. Ако не успееш ваљда некој каваљерски ќе се понудиЌе му/и треба апарат барем најмалку со 5 мегапиксели и убав аутофокус (ако нема рачен). А може лесно да заврши ако оди кај некој близок или па еве некој од форум кој има убав скенер да ја заврши таа услуга... ќе му даде некој денар за тоа.