Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
да не знае некој каде има некој добар саатџија во скопје имам стар саат од дедо ми едно 50г. има и сакам да го поправам нешто не работи сеа дали прашина нз шо е...

baram pomos

zdravo decki da ne znaete nekoja akademija ili fakultet za pomorstvo na balkanov, osven vo grcija

Dobri linkovi ti dale hrvatite se vo svetot poznati kako mnogu dobri vo oblasta na pomorstvoto

Да не знаете дали во копирнициве, ако им однесам моја хартија ќе ми наплатат упола? :tv:
Пошо се работи за повеќе материјал, затоа :).

Да не знаете дали во копирнициве, ако им однесам моја хартија ќе ми наплатат упола? :tv:
Пошо се работи за повеќе материјал, затоа :).
многу нормално.

Ме интересира кои продавници во Скопје продаваат адидас тренерки ме интересира ? поточно кај има да разгледам ..

Ме интересира кои продавници во Скопје продаваат адидас тренерки ме интересира ? поточно кај има да разгледам ..
Спорт-м во ГТЦ, на прв спрат мислам дека е.

Барам стан за Нова Година во Скопје, над 45 квадрати. Ако има понуди, порака по ПП.

Ваква јакна некаде низ Скопје немора да е од Dobermans Aggresive битно е да е црна да има капа и 1/4 патент.
b19cc879aed81eff5b7276ea187260a9.jpg

Цената на златото како се движи низ чаршија? колку евра е грам?
поздрав ! : )

Дали во Скопје има некои парфимерии кои имаат производи од M.A.C. Cosmetics?

каде може да најдам флуросцентни маркери/фломастери или нешо слично?

каде може да најдам флуросцентни маркери/фломастери или нешо слично?

Имаш во сите книжарници ама се малку поскапи, во Веро и Тинекс знам дека има, а има и на Бит пазар и Буњаковец поефтини се таму, јас цело време земам од Буњаковец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom