Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
28 мај 2023
Мислења
177
Поени од реакции
174
Здраво јас сум Ангела македонка во Америка
Барам девојка или жена за работа од дома со клиенти , да не се премногу стари.
Плата и до неколку илјади евра.
За повеке информации контактирајте ме на маил : angelaajonson@gmail.com
За таа плата тешко некој да ти работи...

Член од
15 јануари 2020
Мислења
692
Поени од реакции
2.268
Работа од дома со клиенти, потребно е само удобен кревет. И да не се премногу стари дамите да имаат кондиција.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.156
Поени од реакции
13.375
Некој да препорача фирма која има камери за детектирање на течење на вода од цевководна инсталација? Или воопшто да слушнал некое искуство од некоја? Јас само за Aquasave имам чуено.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.702
Поени од реакции
5.446
Некој да препорача фирма која има камери за детектирање на течење на вода од цевководна инсталација? Или воопшто да слушнал некое искуство од некоја? Јас само за Аквасеив ДОО имам чуено.
Камери немам слушнато, за сензори имам.
Го ставаш и ако дојде во контакт со вода ќе добиеш известување :)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.156
Поени од реакции
13.375
Камери немам слушнато, за сензори имам.
Го ставаш и ако дојде во контакт со вода ќе добиеш известување :)
Дали фирма специјализирана работи/надгледува ова? И ако да, можеш ли да ми кажеш која?

Член од
11 април 2012
Мислења
4.702
Поени од реакции
5.446
Незнам за МКД, не живеам таму.
Ова што тука го имам видено се мали сензори како овие за температура/влажност и преку апликација на телефон добиваш нотификавија

тука тоа што ги фураат (ама незнам колку се за индустриска употреба) погледни ги aqara

Член од
12 март 2009
Мислења
20.415
Поени од реакции
16.634
Дали фирма специјализирана работи/надгледува ова? И ако да, можеш ли да ми кажеш која?
Собравме пред 3 години бајаги пари, ама не утврдија ни од која вертикала капе во подрумите, малку било капењето

Последно уредено:

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
530
Поени од реакции
252
Во кои аптеки во мк се продаваат ДОСТИНЕКС апчињата и дали знаете од прилика колку чини едно апче или опаковка ?
1736941350157.png

Член од
31 октомври 2023
Мислења
23
Поени од реакции
43
Контакт и искуство со фирма што изработува по мерка собни врати од масивно дрво?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.839
Поени од реакции
1.595
Контакт и искуство со фирма што изработува по мерка собни врати од масивно дрво?
Јас правев во Милсон индустрииска зона пинтија и задоволен сум 02 2728636 . Сами земаат мерки и не се чека многу.

Член од
31 октомври 2023
Мислења
23
Поени од реакции
43
Јас правев во Милсон индустрииска зона пинтија и задоволен сум 02 2728636 . Сами земаат мерки и не се чека многу.
Фала ти, ќе се јавам. Само имаат нешто ко салон и да се види што модели имаат? Пошто гледам само погон...

Ти од што тип на дрво правеше и отприлика цена за врата со некои стандардни димензии?

Kajgana Shop

На врв Bottom