- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.562
- Поени од реакции
- 4.366
Vo koj market/prodavnica mozam da najdam Enoki pečurki?
НикадеVo koj market/prodavnica mozam da najdam Enoki pečurki?
За таа плата тешко некој да ти работи...Здраво јас сум Ангела македонка во Америка
Барам девојка или жена за работа од дома со клиенти , да не се премногу стари.
Плата и до неколку илјади евра.
За повеке информации контактирајте ме на маил : angelaajonson@gmail.com
Камери немам слушнато, за сензори имам.Некој да препорача фирма која има камери за детектирање на течење на вода од цевководна инсталација? Или воопшто да слушнал некое искуство од некоја? Јас само за Аквасеив ДОО имам чуено.
Дали фирма специјализирана работи/надгледува ова? И ако да, можеш ли да ми кажеш која?Камери немам слушнато, за сензори имам.
Го ставаш и ако дојде во контакт со вода ќе добиеш известување
Собравме пред 3 години бајаги пари, ама не утврдија ни од која вертикала капе во подрумите, малку било капењетоДали фирма специјализирана работи/надгледува ова? И ако да, можеш ли да ми кажеш која?
Јас правев во Милсон индустрииска зона пинтија и задоволен сум 02 2728636 . Сами земаат мерки и не се чека многу.Контакт и искуство со фирма што изработува по мерка собни врати од масивно дрво?
Фала ти, ќе се јавам. Само имаат нешто ко салон и да се види што модели имаат? Пошто гледам само погон...Јас правев во Милсон индустрииска зона пинтија и задоволен сум 02 2728636 . Сами земаат мерки и не се чека многу.