Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 2.521
Најобични дуксери на патент, по нормална цена?
иди на пазарче. Само гледај материјалот да не е рапав. Ако е, се праат оние топчиња и не го бива. Ако е мазен убав, најверојатно е ок.Најобични дуксери на патент, по нормална цена?
Го дочека тркалото од алиекспрес?Електрометал нема, во тие за оков има ама не од тие што барам туку со дупчиња горе во тоа основата за да го заковаш/заштрафиш пошто на нив не им требаат вакви (монтираат тркалца на маси/кревети/плакари) не на столчиња за седење… бев и прашав па и сликав…
затоа барам чаре тука .. на алиескпрес има али кој ќе чека со месеци… тие посебно доцнат сеа со достава
ImaИма ли апликација за далечинско која ги фаќа телеком ресиверите ?
која ?
Abe zatoa taka pogore ti odgovoriv!која ?
И како се поврзува ова со ресиверот?Abe zatoa taka pogore ti odgovoriv!
Ne bidi mrzliv i pobaraj na Google!
Remote Control for MAG - Apps on Google Play
Remote Control for MAG, choose your remote control from the list.play.google.com
И како се поврзува ова со ресиверот?
Баш вчера гледав во Sinsay такви, мислам дека 700 денари беа.Најобични дуксери на патент, по нормална цена?
Не ми треба мене. Само прашав како се поврзува апликацијава со ресиверот MaxTV бидејќи MaxTV не е Аndroid. На Samsung (не знам за други телефони) има опција TV Remote далинско, тастатура, маус па ако е Android ресиверот или телевизорот може да се поврзе.Кажи ми за кој ресивер ти треба далечинско имам три четири па ако збориме за Мах Тв ресиверите па да ти ги дадам ?
Abe ne se vrzuva so Receiver tuku funkcinira kako daljinsko.Не ми треба мене. Само прашав како се поврзува апликацијава со ресиверот MaxTV бидејќи MaxTV не е Аndroid. На Samsung (не знам за други телефони) има опција TV Remote далинско, тастатура, маус па ако е Android ресиверот или телевизорот може да се поврзе.
@macko i прв праша па можеби на него му треба далинско.
Да ама за да функционира треба да подесиш веројатно нели? Не може туку така инсталирај ја апликацијата и ете далинско виртуелно.Abe ne se vrzuva so Receiver tuku funkcinira kako daljinsko.
Da tokmu takaДа ама за да функционира треба да подесиш веројатно нели? Не може туку така инсталирај ја апликацијата и ете далинско виртуелно.