gumaterm na rampa vo kisela voda. potocno, pomegu bilna apteka i semaforite na rampa. ........... ali od sprotiva ..... ima i kockarnica na kosotкај може да најдам тенок кедер??? Прашав во Хубо маркет,нема никаде.
Прегледај го приврзокот 78938
Имаш во Трговскиот центар во Бутел 1 "Автопрофил"кај може да најдам тенок кедер??? Прашав во Хубо маркет,нема никаде.
Прегледај го приврзокот 78938
мислам дека само треба да се јавиш и закажеш термин за сликање, се ти е таму. Од Амсм само потврда ако сакаш да возиш со неа.Дечки да ве прашам нешто, во четвртокот положив за возачка . Сега каде треба да идам за да ја извадам возачката ? Ми кажаа дека треба прво до АМСМ да одам да си ги земам документите и со нив во пасошко одделение, ама незнам колку е точно ова.
Има, баш видов пред 2 недели. Ја стаив на глава и праев кругови низ џамбото. 200 денари максимум.
Мислам дека како од Врисок беа, сум заборавил пред месец дена беше, нз дали има уште. Ги нема многу, али ваљда праат resupply.Кај се наоѓаат точно,јас пред некое време барав и имаше само маски од Врисок.
Добра е маската,да не е како од Врисок маските,како гумени и со црно платно ?
Jaви се и закажи на 192 92 ке ти одредат термин и ке ти кажат у која соба треба да се сликаш идеш пополнуваш барање, плаќаш уплатници по редовна постапка се на се тие околу 800 денари а по брза 1200 редовна се чека од 7-10 работни дена , брза 3-4 максимумДечки да ве прашам нешто, во четвртокот положив за возачка . Сега каде треба да идам за да ја извадам возачката ? Ми кажаа дека треба прво до АМСМ да одам да си ги земам документите и со нив во пасошко одделение, ама незнам колку е точно ова.
Мислам дека како од Врисок беа, сум заборавил пред месец дена беше, нз дали има уште. Ги нема многу, али ваљда праат resupply.