Каде може да најдам? (Општи прашања)

B

Blade Torch

Гостин
^ :( . а викаат имало господ после . Дај некој друг нека ми одговори . Од бутик некој што купил , не од пазар . :)^2

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
^ :( . а викаат имало господ после . Дај некој друг нека ми одговори . Од бутик некој што купил , не од пазар . :)^2
Дроп ин, екс шоп имаш убави капи ама и солени цени :cool:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Пред некој ден во Калиопе и Тера Нова видов капи што ми фатија око. Цена 300-400 денари.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Мислам дека имаше една тема во која едно девојче постави линк од сите ресторани и сл. што имаат понуди за Нова Година. Ако може или линкот или постот, некој, плс...
--- надополнето: 11 декември 2013 во 10:32 ---
Мислам дека имаше една тема во која едно девојче постави линк од сите ресторани и сл. што имаат понуди за Нова Година. Ако може или линкот или постот, некој, плс...
Најдоф - линкче

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Дечки, дали автобусот 21 минува од кај хотел Карпош? дали некој му го знае движењето, треба да идам утре до Бардовци а не знам како да стигнам до таму :D

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Kaде на ФБ можам да ги исклучам тие покани за настани фала

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.469
Поени од реакции
58.897
Дечки, дали автобусот 21 минува од кај хотел Карпош? дали некој му го знае движењето, треба да идам утре до Бардовци а не знам како да стигнам до таму :D
Минува

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.814
Поени од реакции
1.564
nema ima samo kucinja haha :D
има и мечиња инаку имас на бит пазар после мостот лево вртис има огромна продавница за такви работи а ефтини.
--- надополнето: 12 декември 2013 во 23:33 ---
Некој да ми каже каде се наоѓа паркот во мичурин(мичурински парк) и кој бус оди натаму ?

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.105
Знае ли некој да постира линк за изучување на англискиот јазик било тоа да е од јутуб или некој програм ? Програм би било уште подобро

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803

Kajgana Shop

На врв Bottom