Секоја продавница за музички инструменти треба да има...Каде можам да купам жици за акустична гитара во Скопје и ако може некој да ми каже колку пари се . Фала однапред
А каде се наоѓаат тие продавници ?Секоја продавница за музички инструменти треба да има...
Артист Системи
Мими Музика
До Ре Ми
Интергрос
Добри жици, околу 500 денари
До Ре Ми е веднаш до МКЦ.А каде се наоѓаат тие продавници ?
Артист Системи (Васил Ѓоргов 9)А каде се наоѓаат тие продавници ?
Артист Системи (Васил Ѓоргов 9)
Мими Музика во ТЦ Капиштец
До Ре Ми кај МКЦ
Интергрос на Плоштад (Максим Горки 3)
Рамстор на вториот кат накај Слаткарнцата. Секакви имаше.знам дека ги имам на нет... ама немам картичка по скопје мора некаде да има
Sent from my iPhone
Додека бев во Скопје знам имаше една продавница за лустери кај рекорд....... не сум сигурен, но ако си успат провериХартиени лустери и цена?
Рамстор на вториот кат накај Слаткарнцата. Секакви имаше.
Вчера видов во Џамбо, од оние топките што се од хартија. Е цена не видов.Хартиени лустери и цена?
Знаев дека има таму, ама финтата е што одредени производи така знае да ги снема па пак да се појават. Ете јас кога барав немаше, ако има сега одлично деновиве ќе идам и ќе си земам.Вчера видов во Џамбо, од оние топките што се од хартија. Е цена не видов.
Посоодветно место за да прашаш би ти било тука: http://forum.kajgana.com/forums/Уметноста-литературата-јазикот.45/ Може ќе имаш среќа.Кога бев мал читав една детска книга со име: Низ градот лунѕа волшебник. Чудно ми е што никаде на интернет не можам да најдам никакво инфо за неа. Знае некој нешто...?
На пластичарска,нормално.И избор и цена добра.Хартиени лустери и цена?