Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
13 септември 2009
Мислења
561
Поени од реакции
434
кај може да најдам тенок кедер??? Прашав во Хубо маркет,нема никаде.
Trim_Neo_Mini_Item_ebay.jpg

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
N

NikolaMKD91

Гостин
Дечки да ве прашам нешто, во четвртокот положив за возачка . Сега каде треба да идам за да ја извадам возачката ? Ми кажаа дека треба прво до АМСМ да одам да си ги земам документите и со нив во пасошко одделение, ама незнам колку е точно ова.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.003
Поени од реакции
1.308
Дајте ми некои линкови од интересни страници на ФБ кој објавуваат спортски слики, гифови и слично. Благодарам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки да ве прашам нешто, во четвртокот положив за возачка . Сега каде треба да идам за да ја извадам возачката ? Ми кажаа дека треба прво до АМСМ да одам да си ги земам документите и со нив во пасошко одделение, ама незнам колку е точно ова.
мислам дека само треба да се јавиш и закажеш термин за сликање, се ти е таму. Од Амсм само потврда ако сакаш да возиш со неа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Има, баш видов пред 2 недели. Ја стаив на глава и праев кругови низ џамбото. 200 денари максимум.

Кај се наоѓаат точно,јас пред некое време барав и имаше само маски од Врисок.
Добра е маската,да не е како од Врисок маските,како гумени и со црно платно ?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кај се наоѓаат точно,јас пред некое време барав и имаше само маски од Врисок.
Добра е маската,да не е како од Врисок маските,како гумени и со црно платно ?
Мислам дека како од Врисок беа, сум заборавил пред месец дена беше, нз дали има уште. Ги нема многу, али ваљда праат resupply.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Jaви се и закажи на 192 92 ке ти одредат термин и ке ти кажат у која соба треба да се сликаш идеш пополнуваш барање, плаќаш уплатници по редовна постапка се на се тие околу 800 денари а по брза 1200 редовна се чека од 7-10 работни дена , брза 3-4 максимум
Иначе со уверението од АМСМ нетие дозволено да управуваш со моторно возило се до вадење на возачка дозвола така да е бескорисно

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ме интересира каде можам да најдам убав шпил карти за трикови и која цена би бил ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Мислам дека како од Врисок беа, сум заборавил пред месец дена беше, нз дали има уште. Ги нема многу, али ваљда праат resupply.

ќе идам деновиве да разгледам убаво,пошо првиот пат кога бев на поминување бев и не разгледав убаво.Ама ако се како од Врисок гумени,тури им пепел,не зимам...

Член од
30 април 2010
Мислења
147
Поени од реакции
26
Здраво.
Сакам да прашам дали некој знае некоја агенција за недвижности која може да посредува за продажба на плац во Демир Капија?
Прашував неколку скопски агенции и ми рекоа дека за во Демир Капија они не би можеле бла бла бла.

B

Blade Torch

Гостин
Некој да посочи кај може да купам убава зимска машка капа . Да не биде од оние шотските , пола уво што го покриваат :гомце: .

Kajgana Shop

На врв Bottom