- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 1.170
- Поени од реакции
- 2.635
Спреј против мушички БИЛО КАКОВ само да работи . МЕ КУРЧАТ МНОГУ !!!!
Jumbo u vero mislish? I kade u Ramstore?
fala
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 13:04 ---
Jumbo u vero mislish? I kade u Ramstore?
fala
РаидСпреј против мушички БИЛО КАКОВ само да работи . МЕ КУРЧАТ МНОГУ !!!!
Си побарал во нетпун ?Вага што мери и најмали грамажи (најверојатно се вика микро вага) ?
ако знаеш кај е влезот за економското,........... кога го гледаш влезот, на 10-15 метри од десна страна. ке видиш и бандаши, дигалки, .... нема шанси да промашиш.Некој да знае точна локација (ако постои) вулканизер Борче, кај средното економско во Кисела Вода?
ако знаеш кај е влезот за економското,........... кога го гледаш влезот, на 10-15 метри од десна страна. ке видиш и бандаши, дигалки, .... нема шанси да промашиш.
за алуминиумско заварување ти треба?
не, али 9 е веќе време кога сигурно треба да се отворениОк, фала ти, ќе ми требаat за утре што е можно порано за лепење на гума. Да не знаеш од кога отвораат?
Позади Гимназија Јосип Броз Тито ,спроти зимска Хавана ,мегу француски културен центар и за лични карти издавање и позади полициска станица Беко .....и спроти рамстор позади кулитеКаде се наога во Скопје МИкеј (mickey) за "војничка" облека и ладно оружје фала
Не верувам дека има црна хартија, ама можно е...да прашаш по печатници?дали некој знае каде се продава хартија во боја, поточно црна, а4 формат или нешто слично на тоа