Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Некој ми спомна на бензинскиве имало, не се обидов на сите но на неколку што прашав немаат

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Некој ми спомна на бензинскиве имало, не се обидов на сите но на неколку што прашав немаат
баш такво (оргинално зипо) нема. а и ако најдеш некаде, гооооолема е веројатноста дека е фалш
така да, по бензинските има друг бензин, ...... поточно два вида во окта бензинските, и јас го користам БЕЛИОТ. одлична, квалитетна замена за оргиналниот зипо бензин

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
баш такво (оргинално зипо) нема. а и ако најдеш некаде, гооооолема е веројатноста дека е фалш
така да, по бензинските има друг бензин, ...... поточно два вида во окта бензинските, и јас го користам БЕЛИОТ. одлична, квалитетна замена за оргиналниот зипо бензин
Фала на инфо, видов на групер комплет еве ѕирни, ама не ми треба zippo, имам. Чим се подигнуваат од просториите на групер значи ги носат од негде, не се од кај нас...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Како се движат цените?
600 или 700 мислам за било каква маица со било каква слика. И тоа они ти даваат маица, башка квалитетна бајаги.

072-653-573 - Еве ти бројче од таму ако сакаш директно да збориш со дечкото што ги прави :)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Јас се извинувам скроз за офтопик,ама има ли некој појма која е девојкава?Ми се чини дека е јавна фаца,и ја ја имам гледано некаде,ама страшно ме интересира која е,for science. :D
Ако некој знае,частам по желба.
rsz_419690_475197972544683_568070078_n.jpg

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.909
Јас се извинувам скроз за офтопик,ама има ли некој појма која е девојкава?Ми се чини дека е јавна фаца,и ја ја имам гледано некаде,ама страшно ме интересира која е,for science. :D
Прегледај го приврзокот 74733
ПП
Се исплаши кога виде кој те цитира, а ? :D
Знаеш дека неможеш да го избегнеш частењето :D

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Цени за изработка на карикатури на хартија(цртани) ?Сум заборавил како се движат цените во Рамстор, или ако знаете некое друго добро место и ако знаете цени со и без рамка? :) Тенкју :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Цени за изработка на карикатури на хартија(цртани) ?Сум заборавил како се движат цените во Рамстор, или ако знаете некое друго добро место и ако знаете цени со и без рамка? :) Тенкју :)
Двајцата типци што се доле (еден до друг работат иста работа, fuck logic) земаат 300 од карактер :)

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.746
Поени од реакции
2.561
Тука

D

DAoliHVAR

Гостин
zdravo,mene me interesira dali ima hobby shop nekade vo skopjevo.
kako shop za RC koli i takvi raboti,baram lubrikant sto ne e baziran na gasolin,bidejki e koroziven na plastika(kako vazelin) ama tesko se naogjaat.
slusnav deka u hobby shop se naogjalo

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Знаете каде се продаваат асални топлинки/домашни папучи? :)

Член од
30 јули 2012
Мислења
135
Поени од реакции
41
Каде можам да најдам јаже за ZIPPO.
Имаше едно време на битпазар по тезгине ама сега кога барав ко за беља не најдов :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Каде можам да најдам јаже за ZIPPO.
Имаше едно време на битпазар по тезгине ама сега кога барав ко за беља не најдов :D
јаже? да не мислиш на фитил? во веро џамбо има

Kajgana Shop

На врв Bottom