Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Работи ли City mall денес(и се остало во него нормално)?

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
Има Bad Mother Fuc*er паричник некаде низ Скопје или само на ибеј можат да се најдат? :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
789
Поени од реакции
396
Каде има француски списанија во Скопје? Исто ме интересираат и книги на француски (може и користени).

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Каде има француски списанија во Скопје? Исто ме интересираат и книги на француски (може и користени).

До Беко (за лични карти) има Француски културен центар....има голем избор на списанија и книги../.односно сега се ребрендирал во Француски Институт
http://www.ccfskopje.edu.mk/

Член од
29 јуни 2013
Мислења
36
Поени од реакции
18
Каде може да најдам некое фото студио во Скопје, близу бит пазар за да извадам некои слики, за утре ми се за запишување на факултет..???

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.790
Каде може да најдам некое фото студио во Скопје, близу бит пазар за да извадам некои слики, за утре ми се за запишување на факултет..???

Имаш кај автобуската страница од страна на 26 јули трговскиот.....до кај тие продавниците што продаваат кондури штикли за жени има едно фото студио одма до нив ке го видиш нема шанси да промашиш....;)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Каде можам да најдам полнач за лаптоп Dell Inspirion N5010 со 19.5V и 4.62A и колку би ме чинел истиот?

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Дечки, знае некој каде има билна аптека во Скопје?
Онаа што е кај Кјуби осигурување е затворена поради реновирање.

Kajgana Shop

На врв Bottom