- Член од
- 7 декември 2010
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 8
Благодарааааммм!!!!!До Бугарска амбасада, на самата бензиска на макпетрол е менувачницата. Само курсот е многу лош.
Благодарааааммм!!!!!До Бугарска амбасада, на самата бензиска на макпетрол е менувачницата. Само курсот е многу лош.
Не, локалните требаше да се оддржат во Декември (мислам дека), ама ги презакажаа за Март, 2013.Годинава треба да има некакви редовни избори?
на зелен пазар, има на почеток една клучараКаде се принтаат маици?? пошо темана цркна нешто...![]()
зелен пазар, на влез има една клучараСакам на маица да си испечатам моја слика.Мислам не од менетуку слика по мој избор.Има некое такво место во Скопје?Знам има спроти Бисер,ама таму е на големо само....некое друго место,кај што можи само по едно парче?
јас имам такво, преку една програма, мислам real player, ама не сум сигурна зашто ми среди се другарка миНекое софтверче или линк за онлајн даунлоадирање на јутуб видеа?
има во џамбо - веро на први кат, кога ќе влезеш десно, кај бои и прибор за деца... 189 ден, 6 бои.Да не знае некој каде имало негде по Скопјево продавница во која се продавале бои за фарбање облека, пишување по маици и слично?
52, 53, мислам и 68 - ги има и приватни и државниДечки да не знае некој,кој автобус оди до Идризово?Барав на страната на ЈСП ама не се снајдов.Благодарам однапред.