Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се продава по Скопјево оние топчиња за жонглирање/сриблање со нога?

Кај се продава по Скопјево оние топчиња за жонглирање/сриблање со нога?
Мислам дека се вика јеке :toe: имаше една продавница на раскрсницата кај Мc Donalds ама незнам дали уште постои таму може да најдеш,а и на Баскер фест по тезгите мислам дека може да најдеш :helou:

Ми треба една штракотешка поради штос, кој ќе ми каже каде има, го частам пиво, сериозно. Се работи за запалка, но наместо пламен, испушта струја и така прилично е незгодна за да се зезнеш со неа.
Ми викаа едни дека имало на Битпазар вакви но неа беа сигурни. Знае некој каде точно има и по можност цена?

Каде можам да најдам ЏУБОКС ?! нов или стар не е битно

машки сандали, во Скопје или Охрид...

Каде можам да најдам претставништво на Мерцедес? само во ск ли има?

Дечки,дрес од Бекам во Скопјево,каде?
И отприлика цена да не знаете. Фала унапред.

Дечки,дрес од Бекам во Скопјево,каде?
И отприлика цена да не знаете. Фала унапред.

Нова железничка, зградата на Неоком/Космофон, има продавница Фан Клуб се вика. Тука има цена има различни, од 1000 па до 3000 од прилика. Солидни дресови.

Дакле..
Пирамида спорт во ГТЦ втор спрат мислам. Можно е да се поефтини.

знае ли некој колку е автобуски билет скопје - белград?

а низ Скопјево голмански дрес од Касиљас ? Армине?

а низ Скопјево голмански дрес од Касиљас ? Армине?

Нова железничка, зградата на Неоком/Космофон, има продавница Фан Клуб се вика. Тука има цена има различни, од 1000 па до 3000 од прилика. Солидни дресови.

Дакле..
Пирамида спорт во ГТЦ втор спрат мислам. Можно е да се поефтини.

Пробај во Фан Клуб, имаат скоро се`.

и оние ко решетки што се, клаберски(ќења вест-стронгер)---->
KanyeWestShutterGlasses.jpg
... КАДЕ?
Постар пост, ама денес видов вакви исти у ботони прееска, ако немаш најдено у меѓувреме...

Да не знае некој дали воопшто може да се најде ваков мозок негде во Скопје. Да бидат означени сите делови и се тоа..

Attachments

• Screenshot (15h 51m 47s).jpg
    Screenshot (15h 51m 47s).jpg
    9,4 KB · Прегледи: 139
Сакам на маица да си испечатам моја слика.Мислам не од мене:) туку слика по мој избор.Има некое такво место во Скопје?Знам има спроти Бисер,ама таму е на големо само....некое друго место,кај што можи само по едно парче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom