T
Tetro
Гостин
Dali ima voz za probistip :$
Возови, мапа.за воз не знам
Dali ima voz za probistip :$
Возови, мапа.за воз не знам
околу 7 еур м2, зависно на каква хартија, може и поскапо да е ... инаку се бара барем 150 дпи да има сликата 1:1, не се рачуна во мегапиксели ...Не е многу скапо. Ко за споредба ќе ти кажам дека формат на постер од помалите мене требаше да ми земат 40 денари.
Само да ти кажам дека сликата мора да ти биде многу висока резолуција. Од 8 мегапиксели па нагоре. За твоиве димензии може и поише.
Јас бев одма до ЈБТ во кулите во Дигипринт. Ќе се снајдеш сигурно.
околу 7 еур м2, зависно на каква хартија, може и поскапо да е ... инаку се бара барем 150 дпи да има сликата 1:1, не се рачуна во мегапиксели ...Колку би ме коштало да испринтам слика/постер 100 цм на 50 (или 60) и кај има во Скопје?
п.с. Во боја да е.
Абе сакам постер да принтам што значи дека хартијата нема да е ептен квалитетна-тврда. Тоа метар на 50 цм грубо го кажав. Може да е и 60 на 40. Бтв кај принтаат освен тоа погоре што ми пишаа? Некаде во Центароколу 7 еур м2, зависно на каква хартија, може и поскапо да е ... инаку се бара барем 150 дпи да има сликата 1:1, не се рачуна во мегапиксели ...
Незнам, мене тој така ми кажа. Глеј над 8 мегапиксели да ти е сликата. Како ми кажаа така пренесувам.околу 7 еур м2, зависно на каква хартија, може и поскапо да е ... инаку се бара барем 150 дпи да има сликата 1:1, не се рачуна во мегапиксели ...
--- надополнето: Aug 20, 2011 9:14 AM ---
околу 7 еур м2, зависно на каква хартија, може и поскапо да е ... инаку се бара барем 150 дпи да има сликата 1:1, не се рачуна во мегапиксели ...
Anyone?Онлајн македонски тв освен на зулу? Зулу скоро цело време не работи П.С. Не сум во Македонија, на макств само алфа ми отвара.
www.profreetv.com овде има разни канали , има и доста македонски , така да провери сиAnyone?
без разлика на димензијата ... треба да е барем 150 дпи (точки на инч) кога е 1:1... може и помалку, ама нема да добиеш добар принт ... инаку има голема разлика метро на 50 со 60 на 40 ... принтаат во Полиестердеј, некаде позади Католичка ...Абе сакам постер да принтам што значи дека хартијата нема да е ептен квалитетна-тврда. Тоа метар на 50 цм грубо го кажав. Може да е и 60 на 40. Бтв кај принтаат освен тоа погоре што ми пишаа? Некаде во Центар
Тоа е на Ленинова, поточно после Бастион и Деус, кога одиш во правец накај Парк.Сендвичара "Пепер" некаде во Дебар Маало, на Илинденска?
Јас колку што знам, сите ги затворија, нека ме поправи некој ако грешам.Дали можам негде да најдам And1 продавница во Скопје?