Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ima voz za probistip :$ ako ima od kolku ima i sto pari e povratna karta...a so Avtobus isto taka od kolku ima i sto pari e povratna karta

Dali ima voz za probistip :$ ako ima od kolku ima i sto pari e povratna karta...a so Avtobus isto taka od kolku ima i sto pari e povratna karta

Ако си од Скопје
www.sas.com.mk

барај под возен ред ;)
--- надополнето: Aug 19, 2011 10:21 AM ---
Од Скопје

7 и 30 = 220 ден во еден правец, 320 повратна
12 и 15 - 250 со 420 ден
13:00 - 220 со 320
15 и 30 - 220 со 320
16:00 - -250 со 420
16 и 40 250 со 420
18 часот 220 со 420 - сабота и недела НЕ РАБОТИИИ!!!

за воз не знам

Кој број на градски автобус да го фатам од железничка / автобуска до амбасада на САД?

Онлајн македонски тв освен на зулу? Зулу скоро цело време не работи :cautious: П.С. Не сум во Македонија, на макств само алфа ми отвара.

Колку би ме коштало да испринтам слика/постер 100 цм на 50 (или 60) и кај има во Скопје?

п.с. Во боја да е.

Кој број на градски автобус да го фатам од железничка / автобуска до амбасада на САД?
мислам ниту еден баш до амбасада

а по пластичарската улица имаше некој. мислам 20ка :cautious:

Колку би ме коштало да испринтам слика/постер 100 цм на 50 (или 60) и кај има во Скопје?

п.с. Во боја да е.

Не е многу скапо. Ко за споредба ќе ти кажам дека формат на постер од помалите мене требаше да ми земат 40 денари.

Само да ти кажам дека сликата мора да ти биде многу висока резолуција. Од 8 мегапиксели па нагоре. За твоиве димензии може и поише.

Јас бев одма до ЈБТ во кулите во Дигипринт. Ќе се снајдеш сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom