Каде може да најдам? (Општи прашања)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Збори за Тетово. Во Скопје потешко се наоѓа салеп. Кај мене на работа има еден циган поминува и продава, а за продавници... има тема за Салеп, http://forum.kajgana.com/showthread.php?47697-Салеп
Не се наоѓа толку тешко, имам видено во Рамстор, во Тинекс, низ продавничките кај мене во маало (Дебар Маало) :toe:
Во Рамстор 100% има, мислам дека беше на рафтот со пудинзите и сличните ствари.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Каде можем да најдем ваква скроз црна трака за рака ?

Адидас, Спорт М, Рибок, Најк....

Кај да најдам јас книжарница ``Три``? Си намерив неколку книги од каталогов, ама не знам кај има ваква книжарница...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Адидас, Спорт М, Рибок, Најк....

Кај да најдам јас книжарница ``Три``? Си намерив неколку книги од каталогов, ама не знам кај има ваква книжарница...
ГТЦ втор спрат, сосема на крајот.

C

Crazy Diamond

Гостин
Незнаев кај да прашам, па ај тука. Дали некој знае некој сајт со е-книги на македонски?

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Се работи за сериозен проблем кој веќе ме мачи неколку последователни дена.. за да не дојде до некоја посериозна последица доколку некој може да помогне нека се обрати кај мене... Се работи за Рубикова коцка... АКО НЕКОЈ ИМА ИНФОРМАЦИЈА КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ НАБАВИ ИСТАТА ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛЕТЕ ЈА ТАА ИНФОРМАЦИЈА ОВДЕ... Би ви бил бескрајно благодарен... :) ...Џамбо е превртено неколку пати, исто и Рамстор ми рекоа во супермаркетот и книжари.. и за играчки продавници низ центаров...и ГТЦ.. ама ништо...

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Незнаев кај да прашам, па ај тука. Дали некој знае некој сајт со е-книги на македонски?
нема баш некој избор ама сепак провери тука

ја најчесто набавувам, (симнувам) од тука

edit: најдов уште некоја корисна страна за љубителите на читањето

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки.. дај кажете некое програмче за едитирање на песни. поточно ми треба песната да ја напраам како некој да пее додека има вдишено хелиум :) Знаете на шо мислам нели?

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Повели,во Sound Effect ќе видиш од десно караоке и само ја забрзуваш песната и толку :)

Едит:Мислам дека немаш можност да ја зачуваш песната :(

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
дечки.. дај кажете некое програмче за едитирање на песни. поточно ми треба песната да ја напраам како некој да пее додека има вдишено хелиум :) Знаете на шо мислам нели?
Тој ефект се вика pitch up, Можеш да го најдеш како plugin и под име pitchshifter и слично.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Се работи за сериозен проблем кој веќе ме мачи неколку последователни дена.. за да не дојде до некоја посериозна последица доколку некој може да помогне нека се обрати кај мене... Се работи за Рубикова коцка... АКО НЕКОЈ ИМА ИНФОРМАЦИЈА КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ НАБАВИ ИСТАТА ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛЕТЕ ЈА ТАА ИНФОРМАЦИЈА ОВДЕ... Би ви бил бескрајно благодарен... :) ...Џамбо е превртено неколку пати, исто и Рамстор ми рекоа во супермаркетот и книжари.. и за играчки продавници низ центаров...и ГТЦ.. ама ништо...
Во Sewa знам дека има. Има од класичните, има скроз црни со бројки 1-9 на нив да ги местиш бројките и најинтересната од сите што мојот цимер Bobi[Mkd] како горда плавуша ја доби на поклон за неговиот роденден, ваква, само скроз розева...

Се прашувам дали ја има наместено :pos:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Во Sewa знам дека има. Има од класичните, има скроз црни со бројки 1-9 на нив да ги местиш бројките и најинтересната од сите што мојот цимер Bobi[Mkd] како горда плавуша ја доби на поклон за неговиот роденден, ваква, само скроз розева...

Се прашувам дали ја има наместено :pos:
Типот е Слеп? Ова ја би го сфатил ко навреда некој да ми го подари.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Типот е Слеп? Ова ја би го сфатил ко навреда некој да ми го подари.
Си пишуваше на коцката: Only for blondes!

Нема зошто навреда, пишавме на позадината дека е мала шала, сепак интересно беше...

Kajgana Shop

На врв Bottom