Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
На пример?Во секоја продавница.
На пример?Во секоја продавница.
Збори за Тетово. Во Скопје потешко се наоѓа салеп. Кај мене на работа има еден циган поминува и продава, а за продавници... има тема за Салеп, http://forum.kajgana.com/showthread.php?47697-Салеп
Не се наоѓа толку тешко, имам видено во Рамстор, во Тинекс, низ продавничките кај мене во маало (Дебар Маало)На пример?
Зима е, насекаде го има, незнам од каде си па да ти посочам продавница.На пример?
Тој ефект се вика pitch up, Можеш да го најдеш како plugin и под име pitchshifter и слично.дечки.. дај кажете некое програмче за едитирање на песни. поточно ми треба песната да ја напраам како некој да пее додека има вдишено хелиум Знаете на шо мислам нели?
Во Sewa знам дека има. Има од класичните, има скроз црни со бројки 1-9 на нив да ги местиш бројките и најинтересната од сите што мојот цимер Bobi[Mkd] како горда плавуша ја доби на поклон за неговиот роденден, ваква, само скроз розева...Се работи за сериозен проблем кој веќе ме мачи неколку последователни дена.. за да не дојде до некоја посериозна последица доколку некој може да помогне нека се обрати кај мене... Се работи за Рубикова коцка... АКО НЕКОЈ ИМА ИНФОРМАЦИЈА КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ НАБАВИ ИСТАТА ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛЕТЕ ЈА ТАА ИНФОРМАЦИЈА ОВДЕ... Би ви бил бескрајно благодарен... ...Џамбо е превртено неколку пати, исто и Рамстор ми рекоа во супермаркетот и книжари.. и за играчки продавници низ центаров...и ГТЦ.. ама ништо...
Типот е Слеп? Ова ја би го сфатил ко навреда некој да ми го подари.Во Sewa знам дека има. Има од класичните, има скроз црни со бројки 1-9 на нив да ги местиш бројките и најинтересната од сите што мојот цимер Bobi[Mkd] како горда плавуша ја доби на поклон за неговиот роденден, ваква, само скроз розева...
Се прашувам дали ја има наместено
Си пишуваше на коцката: Only for blondes!Типот е Слеп? Ова ја би го сфатил ко навреда некој да ми го подари.