Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Toscanello цигари ? Конкретно росо ниедна друга

Некој да препорача некое добро и не многу скапо фрижидерче од оние за во коли/камиони што се со 12 или 24 вати?
Но да не лапа многу акумулатори, ги видов оние што се по 1000 и нешто денари, што ги има по рекламите на фб, но разбрав за никаде биле, брзо ги трошеле акумулаторите.. фала однапред!

Каде можам да купам жица од чисто сребро и чист бакар?

Да не начекал некој ваква торба-ладилник по маркетиве??

Attachments

• 00348847.jpg
    00348847.jpg
    104,3 KB · Прегледи: 20
Кај може да се најде полнач за во кола (за Ајфон) кој што потоа не би ми правел никакви со телефонот т.е. да си немам гајле, бидејќи земав пред неколку месеци едно такво фалш и батеријата многу брзо ми се полнеше и многу брзо се празнеше, на крај требаше нова батерија да купувам за телефонот, бидејќи цркна едноставно..Фала ви!

Кај може да се најде полнач за во кола (за Ајфон) кој што потоа не би ми правел никакви со телефонот т.е. да си немам гајле, бидејќи земав пред неколку месеци едно такво фалш и батеријата многу брзо ми се полнеше и многу брзо се празнеше, на крај требаше нова батерија да купувам за телефонот, бидејќи цркна едноставно..Фала ви!
Јас пред 2-3 години земав од Макпетрол полнач за iPhone 1A ако не се лажам ден денес супер служи, полни со нормална брзина . Барај тоа приклучокот да ти биде со јачина на полнач за телефонот, поголем дел од андроид новите модели имаат јаки полначи за брзо полнење а такво не ти треба

Лут, ама стварно лут, не пичкарски буковец и/или чили? За некој што обожава луто и сака предизвик.
Probaj bukovecot od firmata СИКО, mene mi e okej iako ima i nekogas koga ke stavam da ne me zaljuti, vo globala najljut od site od po prodavnici shto sum kupil.

Здраво, знаете ли дали во некоја продавница за миленичиња кај нас можат да се купат ежови (hedgehogs)?

Каде можам да најдам бои за тетовирање, а да не е преку интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom