Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може во Скопје да фрлам када, а да не е во Вардар :D :D :D Има некое место каде што собираат кабаст отпад или пак да се јавам да дојдат да соберат?

Каде може во Скопје да фрлам када, а да не е во Вардар :D :D :D Има некое место каде што собираат кабаст отпад или пак да се јавам да дојдат да соберат?
Треба да се јавиш во општина, доаѓаат.

Е не знам, татко ми фрлал од дома ствари, ми кажа дека им се јавил и дошле, што е за чудење :D

На гугл најдов нешто, 1500 денари од ЈП Комуналец. За тие пари ќе ја изделкам на ситни парчиња и ќе ја пуштам низ одвод :toe:

Ако ти е метална од постарите викни цигани(оние страо купуем) дури и ќе ти платат, па после си ја носат нжкај што собираат за рециклирање

Следниот пат кога ѕид на срамот или новинар ќе слика мебел или вц школка или столица покрај контејнер, нека се сети на цената на услугата која според она што плаќаме мора да е бесплатна.

На гугл најдов нешто, 1500 денари од ЈП Комуналец. За тие пари ќе ја изделкам на ситни парчиња и ќе ја пуштам низ одвод :toe:
Толку е отприлика. Ние со старо купујем диламе. Поарно да го земат беспари неголи да плаќа човек камионче.

Каде има во Скопје да се најде back support/posture corrector?

HTB1J3aMXLjsK1Rjy1Xaq6zispXa3.jpg

Каде можам да најдам термална паста за процесор и графичка во Скопје?

Проверив во Anhoch страницата и немаат на залиха.

Проверив во Setec, Neptun и Техномаркет страниците и не најдов.

Каде можам да најдам термална паста за процесор и графичка во Скопје?

Проверив во Anhoch страницата и немаат на залиха.

Проверив во Setec, Neptun и Техномаркет страниците и не најдов.

Лут, ама стварно лут, не пичкарски буковец и/или чили? За некој што обожава луто и сака предизвик.
image.jpg
Ова побарај па мели сам дома, јас од ова правев порано и беше доста добро, сега дигнав левел сам си одгледувам Carolina reaper и од нив правам (прочитај за нив може ќе бараш семе да купиш :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom