Прво провери на Макпертол бензиски, они имаат различни врсти Toscanello...Ако нема таму останува Тобако...Toscanello цигари ? Конкретно росо ниедна друга
има промоцоија во Жито, 6 лименки даб со гратис ваква термо торбаДа не начекал некој ваква торба-ладилник по маркетиве??
До скоро во Тинекс имаше со CarlsbergДа не начекал некој ваква торба-ладилник по маркетиве??
И во веро за пепси. Секаде се наоѓа со рандом пијачка вклучено.Да не начекал некој ваква торба-ладилник по маркетиве??
Ај ќе поминам денес, ќе проверамима промоцоија во Жито, 6 лименки даб со гратис ваква термо торба![]()
Јас пред 2-3 години земав од Макпетрол полнач за iPhone 1A ако не се лажам ден денес супер служи, полни со нормална брзина . Барај тоа приклучокот да ти биде со јачина на полнач за телефонот, поголем дел од андроид новите модели имаат јаки полначи за брзо полнење а такво не ти требаКај може да се најде полнач за во кола (за Ајфон) кој што потоа не би ми правел никакви со телефонот т.е. да си немам гајле, бидејќи земав пред неколку месеци едно такво фалш и батеријата многу брзо ми се полнеше и многу брзо се празнеше, на крај требаше нова батерија да купувам за телефонот, бидејќи цркна едноставно..Фала ви!
Probaj bukovecot od firmata СИКО, mene mi e okej iako ima i nekogas koga ke stavam da ne me zaljuti, vo globala najljut od site od po prodavnici shto sum kupil.Лут, ама стварно лут, не пичкарски буковец и/или чили? За некој што обожава луто и сака предизвик.