Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој каде може низ Скопје да се најде од овој полиуретански заптивач?

Beorol.jpg

Да не знае некој каде може низ Скопје да се најде од овој полиуретански заптивач?

Прегледај го приврзокот 258058
Арно де во секоја продавничка за бои и лакови и железарија , бриколаж,меркур ,хубо... Ако инсистираш беорол ако не имаш ФТ 101 цересит , Вурт Бернер и сл.

Арно де во секоја продавничка за бои и лакови и железарија , бриколаж,меркур ,хубо... Ако инсистираш беорол ако не имаш ФТ 101 цересит , Вурт Бернер и сл.
Ти благодарам за давањето насоки. Па што знам, на интернет го забележав беорол, а згора на тоа и компонентите кои ги има и неговата намена ми се видоа како најсоодветни за моите потреби. Инаку немам идеја за други алтернативни решенија во поглед на овој вид на полиуретански заптивачки. Само да прашам, знаеш ли дали некоја од овие продавници (мислам од поголемиве) кои ги посочуваш дали испраќаат производи и по карго?

Ти благодарам за давањето насоки. Па што знам, на интернет го забележав беорол, а згора на тоа и компонентите кои ги има и неговата намена ми се видоа како најсоодветни за моите потреби. Инаку немам идеја за други алтернативни решенија во поглед на овој вид на полиуретански заптивачки. Само да прашам, знаеш ли дали некоја од овие продавници (мислам од поголемиве) кои ги посочуваш дали испраќаат производи и по карго?
Мислам дека има некои што работат до онлине шопинг ама каргото ќе те чини повеќе од силиконот така што пак ќе кажам во било која продавница за бои и лакови или железарија може да се најде.

Мислам дека има некои што работат до онлине шопинг ама каргото ќе те чини повеќе од силиконот така што пак ќе кажам во било која продавница за бои и лакови или железарија може да се најде.
Во ред. Фала ти друже.

najolement izbor na bazeni vo skopje i dali ima razlika vo cenata so ovie online shto prodavaat?

najolement izbor na bazeni vo skopje i dali ima razlika vo cenata so ovie online shto prodavaat?
Секако дека има разлика во цена мој совет зависи која големина на базен би сакал ,поради гаранцијата и подршката подоцна ако нешто ти се случи со базентот денес таа онлине фирма постои утре се гасне и толку од твојата гаранција.

Акрилни бои за кожа во Скопје? Најдов обични, стандард во Литература, но не се за кожа.

Здраво, знам дека прашањево не е за оваа тема ама не знам кај да се обратам,дали може некој да ми каже како иде процедурата за изгубена лична карта?

Здраво, знам дека прашањево не е за оваа тема ама не знам кај да се обратам,дали може некој да ми каже како иде процедурата за изгубена лична карта?
Еве...

Дали некој од маркетите во западно скопје продава бело грозје? Знам дека е вон сезона, ми треба за коктел...

Vakvi nekoi cetki za prsina, kade moze da se najde?

sredstvo-ot-pyli_3.jpg
images
images

Vakvi nekoi cetki za prsina, kade moze da se najde?

sredstvo-ot-pyli_3.jpg
images
images
Имаш на батерија таков прашко во топ шоп ама многу е скап..имаш без батерии, обичен прашко во кинеските продавници и во Џамбо..и имаш ова.

Како и да е, крпа му е мајката и саглам да фатиш да избришеш со некое средство а не вака да ја пафташ прашината на сите страни:)

Последно уредено:
Да ми кажи некој каде во Скопје се наоѓа Рес Хумана?
Која населба, како да стигнам до таму?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom