Бев во клуб кој го презирам, за кремци, douchebags, sluts, et cetera. Aма за таму се беше фиксирало друштвото. Од досада, "I was workin the room" во превод лоцирав големи цицки и ги оценував. И тогаш, totally unrelated, ја видов.. Посакував да запливам меѓу нив.
Ја оговарав со другар, стандард ова, while giggling. И стелтно мањачење, дека веќе бев во форма, не ме беше ни забележила..
Long story short, интерwebz0t ја заврши работата. За тоа време јас не верував во тие ѓаволи, иако подоцна креирав хи5 ради неа. Само emesene за договарања. Другарот ја хакн.. пронашол и ја аднал. По некое време напињање и јас. Али ништо нападно, стандард me, дури ни прв не пишав а она секооогаш како conversation starter ме поздравуваше со: Добар ден
Што ми беше сwaтко. At the time. Тука ќе скокнам пак дел каде чатувавме 24/7, hell уште не и се верува како ја шармирав толку и како сме се поврзале толку преку нет. Yes, I am that good listener, додај ме или пиши на 078/733-6.. wait, what? Но еднаш ја снема неколку денови, прашав еднаш - не врати и толку ми требаше да ја одебам и загубам интерес. По недела време ме додаде од друг мејл, дека преку другарка праша зошто сум ја одбегнувал. Работава било дека не стигало пишаното. Бугарските локални провајдери во тоа време беа смешни. Какo и да е, првото искачање беше гледање одбојка, ме праша изгледа од манири а јас директно прифатив. Дури и другарка дојде покасно. Hell, се мислев, шо барам ја да гледам обојкари. -.- Дојдоа да се влажнат им еам курвите! Али ипак не оладив, мада бев изгубен дали е into me or to be or not. По некое време бевме на кафиња и слично.
Да не потам, зима беше чинам, многу ладно, a jaс the smooth bastard that I am, ja поканив на пофенси кафе да гледаме концерт на Тоше. Романтики, али хеј, јес да беше погоден моментот, никад неможам да се замислам да се пуштам на женска онака пред толку луѓе во кафич. По завршувањето ја однесов во парк, на почеток. Разнежнета од песните, плус инстинкотот за гушкање induced од преладно ми ја завршија повеќето од работата. Сепак не и се пуштив класично, не сум јас тоа. Али напраив нешто вообразно, не памтам али изедов шлаканица. И реков да е фер и на другата страна, вториот пат не беше толку страсно али ипак.. потоа и реков да ми бакне образот дека премногу боли или станувам да си одам, ме бакна нежно детски. Реков ајде и другата страна, ја наместен, она пуштена во поход по образот, ја и се свртив. Хелоу, која не би очекувала исто, али драстично беше изненадена меѓу топлиот јазик. -.- Другиот ден не очекуваше да се видиме, али и пишав. Исто и следниот. Не беше навикната на таква врска, ниту пак јас, јес да јас сакав. Преку кур ми беше од комшики преку викенд.
Како и да е, малку жалам што ја навикнав така, еве до ден денес 5саати минимум, секој ден, 2 години и 7 месеци. Али интересно е. Така ја запознав мојата партнерка, а мојата љубов оn the other hand, беше лето знам, ја видов еден викенд.. Nah, just pullin yo leg.