Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Ајј дугачка приказна али ај .. Па бев вратен од одмор ... другариве не оставиа момент да се одморам ме викнаа да излеземе во парк нешто тука беше шемата.. прво дојде еден другар додека остатокот од друштвото каснеа .. почнав муабет со другарот како на одмор.. и му зазвоне телефонот. се јави едно девојче и праша кај се наога он. он после ми објасни која е и што е .. а мене ми текна по името дека ја имам аднато на фб за 1ви мај пошо заедно била со другарите од Ѓорче. Дојде она се запознавме вртевме муабети нешто интересно бесе имав ја едни флуроцентни играчки со се прекршуваат и светат навецер и со тоа уствари ја ќарив .. хахах ми го побара тоа нешто се зезавме се потписав од течноста на нејзината нога... послем дојде 11 саат ја тазе положив за кола .. морав да си идам и она стана да ме испрати и дома се начекавме на фб.. праевме муабет и ме покани да излеземе у пакр пак . кажав на другариве и они рекоа дека она така муабет со непознати не праи .. и дека онаа е дефенитивно моја.. и дојде и таа вечер се заебававме гушкавме и негде околу 01:30 коа си отидоа другарите ја и она се смувавме .. и од тогаш веке 6месеци у врска сме и најубаво ни е и она е мојата љубов .

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Мислев дека го запознав - убедена бев ... сега веќе во ништо не верувам ...

Живеам од денес за утре, но признавам потајно се надевам-мечтаам

Незнам дали го запознав и го пропуштив или допрва ќе се појави, или никогаш нема да го запознаам

Ќе знам кога ќе бидам на смртна постела

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Сегашната партнерка, у парк, негде март месец, али најверојатно, официјално април :). Шоуто продолжува... :back:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Во тоалет на врата , се буткавме кој прв да влезе пошто многу ни се мочаше и на двајцата ,на крај си ги затнавме убо ни дојде и така...

V

Vollstandig

Гостин
Имав една другарка(1) која имаше уште една другарка(2) и коа се запознав со другарка (1) во живо (а доттогаш на мсн се знаевме) се запознав и со другарка (2). И другарка (2) сакаше да ја запознаам со мој другар, ама вака така испадна другарка (2) да биде за мене, а останатото не е ни битно:)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Една зимска вечер, памтам ептен беше ладно. Беше недела дена пред мојот роденден, ја уште мало дете, он онака постар и недостижен. Леле кога ке ми текне само:pos:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
ја запознав у школо преку мој најдобар другар...она беше 3 јас 2....набргу станавме бфф...по период од година дена,одлучивме и да се муваме...засега сме заедно 4 месеци и ни е најубаво

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
смешно, ама на фб... :kesa::kesa::kesa:
се допишувавме некој си месец дена, па мсн уште некое време и на крај се видовме....
леле ич не беше тој што го мислев...БЕШЕ ПОДОБАР!!!:vozbud:
и ете сеа си функционираме година дена....
а колку сум била против овие глеања и запознавања по интернет....
што ли ќе им кажам на децата еден ден: татко ти ме аддна на фб, ја му стаив него лајк на статусот и така... :pos2:
јбг тоа е....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Интересна ситуација. :) На базен едно лето работев ко спасувач и видов еден дечко на пола базен како паничи дека го фатило грч во ногата и почна да вриска за хелп :) Скокнав да му помогнам, го довлеков до суво, му ја истегнав ногата и тако даље. Кога се свести ми викаше фала фала, разменивме контакти. После испадна дека всушност сум спасила фан на Ливерпул од потенцијално давење :icon_lol: ама простено му е oд годинава :back:

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
не е смешно :) и јас таму :) на то фејсбукот :) после размена на бројчиња :) итн
хахахаха абе лелееееееее ијам чуено дека и тоа покерот многу врски има напраено, на пример на еден другар на дечко ми на покер на фб ја карил девојката, а најдобрата другарка, барајки една личност си го аднала сегашниот дечко.... хаоси!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
хах :) не играм тоа игриците :) таа ме додала...и едно време ми пиша...па после на чат...една дугачка вечер на чат :) утрото се запознавме...и бидна шо бидна :) јебига :)

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
На домашна журка кај другарка во стан, журка како журка нема потреба од објаснување како сме се запознале :rolleyes:

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
За Нова Година пред 2,5 год.Он свиреше бас во еден бенд и некој ги викнал да ни свират за НГ и така по мојот мерак за басисти ...Среќно до крајот на животот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom