Suvopi4est
The One & Only
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 148
- Поени од реакции
- 18
Ајј дугачка приказна али ај .. Па бев вратен од одмор ... другариве не оставиа момент да се одморам ме викнаа да излеземе во парк нешто тука беше шемата.. прво дојде еден другар додека остатокот од друштвото каснеа .. почнав муабет со другарот како на одмор.. и му зазвоне телефонот. се јави едно девојче и праша кај се наога он. он после ми објасни која е и што е .. а мене ми текна по името дека ја имам аднато на фб за 1ви мај пошо заедно била со другарите од Ѓорче. Дојде она се запознавме вртевме муабети нешто интересно бесе имав ја едни флуроцентни играчки со се прекршуваат и светат навецер и со тоа уствари ја ќарив .. хахах ми го побара тоа нешто се зезавме се потписав од течноста на нејзината нога... послем дојде 11 саат ја тазе положив за кола .. морав да си идам и она стана да ме испрати и дома се начекавме на фб.. праевме муабет и ме покани да излеземе у пакр пак . кажав на другариве и они рекоа дека она така муабет со непознати не праи .. и дека онаа е дефенитивно моја.. и дојде и таа вечер се заебававме гушкавме и негде околу 01:30 коа си отидоа другарите ја и она се смувавме .. и од тогаш веке 6месеци у врска сме и најубаво ни е и она е мојата љубов .