Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Tonchie напиша:
Мојата последна девојка ја запоанаф ептен типично.
Типична IRC приказна :wink:

Tonchie напиша:
За првиот бакнеж се изнамачив додека да го добијам, беше позади нет кафето кај што работеф, на среде школскиот двор на основното у Илинден на тревата..
Типична IRC приказна :wink:
Tonchie напиша:
Веке месец дена сум пак сингл.
Типична IRC приказна :icon_lol:

Не, сериозно... Никогаш досега не сум се запознал со девојка од „виртуелниот свет“ (што би рекол Диме), например од IRC... Ама па, порано не постоеше Кајгана... :raz:

Не се секирај Тончи, ќе има собир наскоро! :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мислите на сегашната или општо личноста што ни била љубов баш? И јас се збунав како Форчн, дека немора да значи сегашниот партнер да ни е тоа нели? Ај значи ќе оставам за покасно:)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
јас мојата љубов ја запознав во кузман на домска собиранка онака пијан ја видов некаде у гужвата и ја погодив песната и ја залапав

Член од
23 јуни 2005
Мислења
23
Поени од реакции
3
Во деканат...Тој стои на шалтерот а мене пепрутки во стомакот....им велам на колегите...држете ме ке паднам ке умрам....И така би љубов

Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Poslednata ja fativ na rabota, mi se dopadna nejzinoto telo, otkako zavrsi so rabotata izelgov nadvor i i pobarav upaljac, ispusivme po edna cigara i se dogovorivme utredenta vo 9.30 sabaljeto da pieme kafe pa taka utredenta pievme kafe vo eden kafic i jas ja isprativ prefrliv do rabota so kola i na isprakanje ja poljubiv.

Predposlednata ljubov ja zapoznav na plaza, ona sedi sama a jas doadjam da se banjam na plaza isto sam nekade nakaj 4 popladne. Skokam kako morsko kuce na glava isplivuvam eden krug izleguvam od voda i pocnav nevrzan muabet so devojkata. Se dogovorivme da izlezime vecerta. Malku se naipivme zaigravme i ja fativ.

Prethodnata ljubov ja zapoznav na ulica, padna od tocak i pomognav da otide do doma. Po pat si razmenivme telefoni pa utredenta ja izvedov preku den vo eden restoran na ruzek, i na isprakanje ja fativ itn,
Site mi se mene ljubov, vo moeto srce ima mesto za sekoja devojka so koja sum bil.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
ovaa mojava e sestra na eden drugar, lol, pa koa se vrativ od las vegas vo mkd na prvata vecer se imav napraveno kamen 3 puti (da da, tri pati se pijanchev, tri pati se otreznuvav) i taka site curi okolu mene, drapanje ova ona, pa utredenta brat i mi se javi onaka za naredna party, pa jas ja pobarav nea da i se izvinam shto bev napaden, no ne da i se izvinam kao demek sum ja lazel deka mi se sviga :) fintava sekogash raboti!!! Provereno! :)
i posle toa date normalno se settirashe, taa me sobra so nejzinata kola, bevme gore na vodno, pogled ova ona, pa vo Blue Caffe na pijachka pa posle trebashe da me ostai kaj trgovski kao demek imam rabota a jas ustvari dogovoren so druga, lol, i op, bash pred sobranie pagja prv baknez vo kola i toa na pozdravuvanje :) i i vikam aj srci vozi kaj mene doma

ej da, kje zaboravev, decojchevo e 3 godini postaro od mene, i ima dechko, vrska vekje nekolku godini, ama redovno si se gleavme, pa i toj ne fati na delo dvaputi, ama znae koj e koj, nema ovde bunenje :P

lol se iznakenjav

Член од
3 март 2005
Мислења
101
Поени од реакции
0
Sosem sluchajno. Prv pat koga go vidov si pomislev deka voopshto ne e moj tip, on pomislel deka sum mnogu krenata :pos: I dvajcata glumevme ludilo cela nedela... ispadna deka ne samo sho e moj tip tuku e bukvalno se sho barav. Fala mu na Gospoda. Ne bi go menuvala za nikoj drug nikogash! :love2: :cheeky2:

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Како и каде се запознавте?

Како и каде се запознавте со партнерот?Бевте претходно другари, свежи пријатели....само што се видовте....?Кога се појавија пеперутките во стомак?
Леле колку прашања....ај знаете на што мислам...

N

NeMiRnA

Гостин
Pa drugarkite moi ircale i se upoznale so nekoj mladic i mu dale moj broj i tipov mi se javuva mene i kao aj na zezancija 3 na 3 ideme da se upoznaeme.Tipcevo se izbacuva ufircano sredeno so da ti kazam i me davese cela vecer i ne mu gi ni zaprimetiv drugarite,edvaj cekav da si odam doma.Koa ednas pak go naogam na irc i muabet i mi vika zborel so drugar mu na irc isto i mu vikam eeeeej toj sto se zezase celo vreme,nasmeaniot(so mi ostai najbolje vpecatok) i mu vikam daj mi nick,i mi go dade.I mislev ke se zezame,koa rece zivotni filozofii i sto ti ja znam i taka nekoe vreme se karavme i se mrzevme po net i koa ednas mi vika aj na kafe jas i ti oci u oci da zborime za nekoi rab.I jas aj iako voopsto ne mi se odese zaso ne se soglasuvav so mnogu negovi sfakanja ama aj otidov na dogovorenoto mesto.Go gledam tipov mu podavam raka mi ja baknuva(hehehe)i odime na kafe i so fini muabeti,zezanja i sfativ deka uopste ne e los,bas e super,ne mi se odese doma,nesto me terase da ostanam ama od princip si zaminav.Iako mi bese super tipot ni na kraj pamet ne mi bese deka ke bidne nesto so nego,ma uopste ne mi dojde taa ideja poise ko drugar.Koa posle mi se javi nekolku pati na domasen i ednas mi rece deka seriozno treba da se zbori i mi stana jasno...i posle nekoe vreme od prilika 3 nedeli padna i priviot baknez na edna klupa u park koja so garantiram ste ja videle i ste sednale barem ednas i na istata gi ima nasite inicijali....(ova e najkratko so mozev)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Пред 5 години...прва вечер на мирц, втора вечер се упознавме и се споивме и до ден денес сме заедно :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
пред 3 и пол годни почна да ми бибка непознат број на мобилен и се јавив ми рече по гршка било па по некое време ми пристигна порака од тој број и така после цел кредит потрошен во sms се договоривме да се запознаевме и така ......бидна
Многу му сум благодарен на Мобимак

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
се знам со него од пред зграда. Уствари ние се знаеме уште од коа сме имале 2-3 годинки.

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
Jas ljubovite si gi sretnuvam na Nova Godina!
Prvata ljubov ja sretnav pred 3 godini, ni dojde padobranec kaj so slavevme i posto bese sramezliv i drugarceto go ostai sam jas kako domakinka mu praev drustvo i iskoci na kraj da se smuvame,pa i da poideme...

Ama vistinskata ljubov si ja sretnav godina podocna koga jas se nabaciv tamu kaj so slavese on! :) On sakase so mene ama jas nejkev (uste go sakav lanskiot) pa go ostaiv na stand by ovoj. Mi se javi 2-3 pati i mislese deka mu se pravam vazna a jas ustvari ne znaev so da mu zboram i na Stara Nova Godina se fativme i si go sakam PREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMNOGU!!
I taka... ama mogu go sakam!! :)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Отидов еднаш кај една другарка на роденден и таму запознав едно чудо девојки (случајно само јас бев дојден-единствено машко што дојдов бев јас) и една девојка ми се пушташе цели 3 саати додека бевме во кафичот и запна да и дадам број
Арно ама јас и го дадов бројот али не го земав нејзиниот и после извесен периот почна да ми титка, незнаев кој е и се договоривме да се сретнеме!
стигнав на договореното место али бев со грд свртен од правецот од кој што требаше да дојдат и бев потпран на една клупа и чекав
девојката со која што се договорив да се видиме дојде со сестра, а сестра и како мене :lud: и кога дојде ме исплаши зашто дојде од позади мене и ми врисна на уво! и јас се утепав од клупата и оваа се згази од смеење! Наредниот ден ме викна кај нив дома и кога отидов се запознав со нејзината цела фамилија! мајка и уште од истиод ден почна зете да ме вика али јас се чудев за која сеа ќерка ме спрема :raz: после 2 дена се фатив али со сесрата на девојкава што и се допаѓав ама па и мило ми е што се фатив со сестрата затоа што сеа веќе одиме заедно година и 5 месеци (али сосе паузи) така да екстра ми е!

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
detskata ljubov ja zapoznav u gradinka se vikase sase i go vikav sase kompirot zasto imase mnogu golema glava.
a pravata vistinska ljubov ja zapoznav preku mojot togasen decko,mu bese najdobar drugar.

Kajgana Shop

На врв Bottom