Каде би сакале да живеете?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ја бех еднаш ко мал в град и уше ми се в сеќавања светлата, улиците асфалтирани по коли шо се точкаат угоре удолу, продавници со секакви чудесии внатре, сладоледи... и кога би можел би сакал да живеам таму, во Ресен.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Моментално, на некое мрачно осамено место.
Сама, да размислам за некои работи.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Таму каде што живеам ми е најубаво:smir:

T

TaMчЕ

Гостин
Најискрено сакам да живеам во Карпош многу ја сакам населбата,најубава ми е некако,најсредена а и блиску до парк е :pipi:
А за странскиве земји би сакала во Германија

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
- Karibite
- Hrvatska
- Egipet
- Na nekoj ostvor vo Japonija
- Miami

Член од
12 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
2
Аххххх за Италија се даваам!!! Италија,Италија,Италија :pipi:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Од Македонија, Галичник или пак од Скопјево Дебармаало у близина на парк куќите, накај кружен... ЕПИК!

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Шо знам на некоја планина во викендичка со мојата девојка сами

B

boki10messi

Гостин
Низ цел свет. По карактер сум таков и не сакам да имам постојано живеалиште, посебно не во овие години. Сакам постојано да го менувам моето "дома", да патувам од држава во држава и после на стари години да си отидам на некое мирно место некаде во нашата државичка и спокојно да си го доживеам остатокот.

Премногу е авантуристички и со доза на фантазија, ама сепак тоа е само желба. Желбите се едно, а..... (натаму ја знаете:))

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Би сакал да живеам во ДУБАИ ... прекрасно место со безброј интересни архитектурни дела кои ме оставаат без здив :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Премногу сум реална за да замислувам и сонувам каде ќе живеам, премногу си ја сакам мојата куќа за да можам да се оделам од ова мое мало слатко царство. Сакам да видам што е можно повеќе места и да прошетам колку што можам повеќе, а и тоа и го правам, али ниедна Германија, Шпанија или Италија можат да ми го дозволат луксузот наречен мир и своја куќа. Според мене, во странство секогаш ќе си оној дојдениот, многу време треба да помине за да те вреднуваат како нивен. Не генерализирам, зборам во прво лице, не се ставајте во ист кош, на некого можеби и му е поубаво така, на друго место сам без своите, зашто ретко кој иде со цела фамилија тоа е веќе нешто друго, така можеби и размислила.
Затоа немам желба за живот во друга држава, имам желба да патувам, што и си ја исполнувам таа желба.

Kajgana Shop

На врв Bottom