Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бев на отварањето на базентот. Онака атмосферче се напраи малку од малку со Врчак и ДНК, па се дрмна и по некоја вотка и по некое пивце:helou:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
odlepiv vecerva ispiv 5 konjaka i 10 piva i napraviv tepacka:kesa:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Ја отворивме трета смена со мокови и пива, правец Флуид на коњаче, па од таму патот кон Ритокс на Big Bud...најмрсниот днб на кој сум присуствувал во последниов период...топ!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
У кафич со друштво. Не беше лошо но смо прошле и поубоо некоаш. После на јадење. Па Дома :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
На стаза до 21. Се убив од ролање и трк дома под туш...Излегов со друштво. Каде бев и ја точно незнам, сегде бев....најлудо си поминав и направив многу глупости и не се каам :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.881
бев на три години матура во онаа Илинден кафанана(кај што работат најтилтуваните келнери во градов) писнав на комбинарно пиење ракија и пиво и се усвињив тешко, сетне појдовне на Жаре берберот во Б2 опнав и таму пар штока и капитулирав!!
главава ми тежи цел ден ама убаво поминав нексибе матер!! :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бев до Хемингвеј , па центар и на крај се знае парк.... и онака беше топ.... :)
Само имаше и пацери што се плашеа од земјотрес дека ќе стрефи па имаше доста сеир :pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Прво на спрат у Скопјанка во дружба со виното, па после у Кастро на ДНБ...Лелелеејјј вчера беше покољ, со тие сељачките песни не да напраи атмосфера него беше лудило, а штета што се избедирав за една глупост па не можев тотално да уживам...Плус , на крај ја пушти од Виклер Ударац за до крај да ме напали...:)
Можеше до 5 да фура,али јбг , не знам дали ова беше последното ДНБ за оваа сезона или и наредната недела ќе биде крај ...:toe:
Фешти, а Плава Лагуна секој пат ја праат се полоша и полоша...:kesa:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Во Катланово на скара...по некоја ракија и интересен муабет :vozbud: али каква дружина сме еј :back: само за дрочење...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
У хард рок, добра вечер, само се нафурав што народот што беше у натре беше тапа 80%, дошле на хип-хоп стојат како мулиња и ни играат и се заинтересирани за музиката, едноставно седат и пукаат сеир кој како бил облечен, кој со кого се мувал и слично. :uvo:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Бев на роденден кај добра другарка беше ептен откачено (како и целиот викенд:kesa:)

Lanna

Taller, Stronger, Better
Член од
30 септември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
165
Универзална сала, отварање на Offest. Lila Downs.
Како и се друго кај нас, и овој концерт доцнеше. Дури во еден момент помислив дека Мексиканкава ја задржале заради проверка за свински грип. Не било тоа. Врнело дожд па слабо паркинг се наоѓало, а треба нели Универзална да се поднаполни.
Нејсе. Алал да и е типкава. Се отепа од скокање, а гласот не и попушти ни во еден момент. Имаше само една мана - кратко траеше.
И пак на нашиве не можам да им се дочудам. Блоковите полупразни, а исполниле партер со седишта кои исто само половично беа искористени. Па се седи ли на ваква музика бе ало????????

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Синоќа нема да ми се повтори дефинитивно. Бев у кафана по втор и ПОСЛЕДЕН пат во мојот живот! Таа шо е позади Рамстор, немам поим како се викаше.
Имаше добро дружење едно време,ама и доста испади и пијанства и се на**рчив ептен...после сакав да продолжам некаде,но секаде имаше реге..Не ми одговараше баш.
Јадев у 2 и пол :tapp: и у 3 бев дома.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
ММММММММ каква најуба вечер, благодарение на диџејон (DeeJay) бате алал да ти е, секоја вечер вака да не будалиш. почит.

Kajgana Shop

На врв Bottom