Додека сите слават јас работам, бев на работа имаше модерна свадба, во ноќен клуб, закон теткици, снаии, млади невести, све живо и диво пијано, прилично сум изморен, бидејќи двајца служевме 200 гости, и немав време да се напијам, фина атмосфера и весел народ,
бев во милениум имаше нешто као хоспитал парти ...
ни даваја капи болнички и нараквици .... хехех
и после од шприцој пиевме водка-редбул ... и добро беше цело време техно имаше ... хаха интересантно
Ејјјј, свака част...на пиенка кај другачка, па на мокови на "трета смена", па правец Кастро на тапани и басови, поштованка со мама Psytisfaction, праење ѓубре, џумбус и ондак то...је је је....поштуем
На веридба кај најдобар другар :cug: :party3:....невидено јако си поминавме (на кој му текнува секако :pos2 тек на свадбата што ќе правиме :kesa:
...официјано изјавувам дека Ферус Мустафов е ултимативниот клабер во државава
Во “Македонска куќа“. Супер провод, опуштено, лабаво, без замарања...Мх, мх, мх мераци. Е сега тоа што не ми текнува кај сум си го изгребала палецот, тоа е друга работа. Шала на страна, супер сум си поминала.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.