Кавга помеѓу брат и сестра (сестри или браќа)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
До пред 2 години не можевме да поднесеме да сме во иста соба со брат ми, се случувало и да не збориме по 2-3 месеци ама сега тоа е далечно минато. Нешто се смени и кај двајцата а сеуште не дознавме што е тоа. На моменти чувствувам дека не ми е исполнет денот ако не пијам кафе со него и не му кажам што ми се случило.:toe:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
кики напиша:
До пред 2 години не можевме да поднесеме да сме во иста соба со брат ми, се случувало и да не збориме по 2-3 месеци ама сега тоа е далечно минато. Нешто се смени и кај двајцата а сеуште не дознавме што е тоа. На моменти чувствувам дека не ми е исполнет денот ако не пијам кафе со него и не му кажам што ми се случило.:toe:
:pos: еее тоа беа времиња кога се каравме тепавме со тенџериџа и све. Сега си ја сакам најмногу на свет оваа кики ми вари кафе ме части цигари и све тоа:back:сестричке моја

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Уф... само кога ке се потсетам колку се имаме тепано со брат ми... А и сега пак се подтепнуваме :) само ретко ретко...

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
тоа е секојдневие, со сестра ми се караме 5 пати во текот наденот, ама пак не можеме еден без друг

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Koga bevme mali,so brat mi ich ne se trpevme,mnogu me nervirashe koga ke me kopirashe kako bojam vo boenkata ili koga mi gi krsheshe boicite.Ama koga porasnavme,izgleda se smeni neshto,pa sega sekoj den zborime na telefon i ne mozam da si go zamislam zivotov kakov bi bil koga bi go nemalo brat mi.Najsrcka dechko u svet e!

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Pa nemam ni brat ni sestra zatoa i ne znam kako e,no koga ke vidam kako braka i sestri ili brat i sestra se karaat mnogu me nervira bidejki tie ne znaat kako e koga gi nemas.

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
се караме со брат ми премногу често, арно ама има и моменти кога се здружуваме и тогаш сме Partners in Crime :zlo:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.735
Поени од реакции
13.499
I do it all the time. Често се карам со брат ми кога ќе почне со неговите филозофии. Не се караме за сопственост (мое е, твое е,)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ја и брат ми зашто не живееме заедно, он си живее посебно не се гледаме баш и баш често и немаме кога да се караме, многу ретко се дешава.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Најмногу се карам со братми кога не ме остава рајат да гледам фудбалче или пак не ме остава рајат да плешам на компјутер

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Имам сестра постара една година и осум месеци.
Никогаш не се караме или само за некој ситни работи па лутината ни поминвит за 5 мин.Некогаш стварно знајт да ме изнервират ама накрај се завршвит добро.Ја чувствувам ко другарка и се можам да и кажам немат причина за карање:pipi:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Не сум слушнал за браќа/сестри што не се карале/тепале.Сегде го има тоа.Јас немам ни брат, ни сестра па тепам внучиња кога ќе ми дојдат на гости:)
По другарите што знам што имаат помали браќа сестри, кутричките тие, вечно јадат ќотек.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
И ја немам брат и сестра али што сум гледала околку мене има некои што невистина не се поднесуваат по цел ден нешто се караат и делат мегу себе.Али има и некои што ептен се дружат и што се како другари(најчесто кога се приближно години):toe:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ми замерува на разгаленоста on daily basis.
A ja на него...Purrrrrr!

Освен тоа, имаме фантастичен однос.
Бар мислам.
Односно се надевам.
Дека нема да дојде денот да се колеме на суд чиј да биде левиот ќош од вецето во куќава на старите.

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
jas imam brat edna godina pogolem od mene.retko se karame.ponekogas se zanesuva demek on e pogolem:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom