И после Охриѓаните не чинеле:)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Охригани???? ааааа многу се добри по пролив луге здравје , додуше Стружани им се конкуренција али првиве водат.

P

PewDiePie

Гостин
Полно ќе биде во Охрид летово сега со визната либарализација,додуша може оваа година ќе има луѓе ептен тие што се во зорт што им закажале за 2011 да си земат пасоши па ете колку да не биде без ич ќе отидат до Орид,ама здравје после не ова следното лето нема да ви доаѓаме ние Скопјанишча да ви го пиеме езерото со лажица :tapp: Ќе си останете само вие,забеганите цени,никаквата услуга и однос и езерото. :pusk: :helou:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Охригани???? ааааа многу се добри по пролив луге здравје , додуше Стружани им се конкуренција али првиве водат.
Немој да мешаш Стружани со Охриѓани,Господ ќе те казни :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Полно ќе е во Охрид и ја се сложувам... како што тргнало, Чинарот ќе биде како скокалница :pos:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Доаѓам и јас годинава во Охрид.Да надокнадам за лани што не бев.:pos2:
Иначе ми се погодиле луѓето кај што сум била сместена,така да нема да се жалам.:pipi::pipi:

П

Паспарту

Гостин
Оваа година маратонот почнува од кај чинарот :icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Simonce_16

Fight for this love!
Член од
7 февруари 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Zs be loso zborvite za nas ???? :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Прво: Чек Дис Аут. get it? it's a joke!
Второ: не знам зошто сите ја префрлате топката од едни на други, кога и сами знаете дека однесувањето ниту на Скопјаните, ниту на Орхиѓаните не е без причина. Таков е менталитетот, ми се помочал у двор, ќе му се помочам у двор.
Проблемот е што сите генерализирате. Ве ограбиле, ви плукнале у хамбургерот, не ви дале фискална сметка? Секој со својата приказна. Не значи дека ако на едно место се погодиле такви луѓе, сите се исти.
Јас досега сум имала само еден проблем со идење у Охрид, во куќата кај што бевме сместени малото девојче не беше нешто во ред, и БУКВАЛНО сите не испокраде, не ни даваа топла вода да се избањаме, и не сакаше да не пушти кога тргнавме да си одиме, и покрај тоа што му нудевме пари да му платиме за двата дена престој.
И пак не се жалам, имам прекрасна другарка од Охрид, идам за да си се видам со неа, така оди тоа, јас кај неа на лето, она кај мене на зима.
Ама полесно е да се вреѓате, отколку рака да си пружите.
Сите сме исти, тоа е факт. Око за око. Скопјани, ако Охрид не ви чини, не идете. Охриѓани, такуѓере. И двата зграда се изгор скапи. Сегде можеш да поминеш фин одмор со 400 евра, и Охрид, и Скопје, и Будва, и Макарска. Ајт сеа.

Ошо

I like to disturb people.
Член од
23 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
5
Фини луџе се ... Ваа година ептен ке биди полно во охрид ...Езерово како тргна ... :vozbud:

Г

Господ

Гостин
Гледам во Чиле се мрдале градовине па спакувајте се и вие охриѓани и доаѓајте навака...да не се удавите не за другo:helou:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
НОВО НОВО НОВО

Нудам соба во Кичево со поглед на езеро!!!

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Старо , касниш 2 дена.

Продавам вила на Килиманџаро со поглед на Охридското Езеро.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Еххх шосторивте вие О`ридско океан го напревте.

Kajgana Shop

На врв Bottom