Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
epa vaka prvo '' jaFno izvinuvanje do adminin.. jas Jovan I. pri cista svest i zdrava sovest vetuvam deka nema povekje da pisam post pod post'' idiotsss ne procitaF vo pravilata ama toa e :). posle odime vtoro milan najaki se i vo prvenstvoto i vo ligata na shampionite sega dobrooo e. osvoete trofej i ke zborame a ne tamu da vi fakjaat prasina vitrinite nas za scuddeto ne gibate ama vie so zedoFte haha??? aj da ne se karam dobroo e celtic go pominaFte aj na prodolzenija nie so valencija da valencija so ja pobedi barca nedela pred utakm. so Valencia igravme i pak podobro se pokazavme am toa e fudbalot ako raduvajte se sea milanisti vo liga na shamPiNJoni oti dogodina ne ja gledate nema ni do tamu da stignite dosta vi e 5/6 mesto. hahahaha p;ozdraFFF.....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Дека Милан се покажа оваа сезона не можеш да не убедиш во никој случај. Јас редовно ги гледам натпреварите од италијанското првенство и можам слободно да кажам дека Милан има многу лоша игра. Кога уште се ваѓа во 92 мин со гол од дефанзивец тоа ја докажува немоќта на нападот и средниот ред. Единствен кој игра во Милан е Кака тој го одржува тимот во живот. На Милан му треба подмладување на тимот!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
аман бе како може да го изберете Јувентус!

како може да е најдобар тим кој мести натпревари!?!?!?!

чиста логика

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
od okolu 100tina sezoni juventus ima osvoeno 29(7 za plackovcite).
Mislam deka i slep mozi da vidi koj e najdobar.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Vaka navivam vo Italija
1.Lazio
2.Inter
3.Napoli
4.Bilo koj samo Milan ne

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
armin06 напиша:
Vaka navivam vo Italija
1.Lazio
2.Inter
3.Napoli
4.Bilo koj samo Milan ne
Па фала богу ја навивам вака
1.Јуве
2.Интер
3.Лацио

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Billa Bong напиша:
Испрати порака по MSN до Billa Bong

armin06 напиша:
Vaka navivam vo Italija
1.Lazio
2.Inter
3.Napoli
4.Bilo koj samo Milan ne
Па фала богу ја навивам вака
1.Јуве
2.Интер
3.Лацио
Тоа е симпатизирање. Ја навивам Вардар, Вардар, Вардар. А кога глеам пред телевизор на Телма, се палам на Лацио.:vozbud: :) И само на нив бре, како може друг? :toe: :nesum:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
jove_bt напиша:
epa vaka prvo '' jaFno izvinuvanje do adminin.. jas Jovan I. pri cista svest i zdrava sovest vetuvam deka nema povekje da pisam post pod post'' idiotsss ne procitaF vo pravilata ama toa e :). posle odime vtoro milan najaki se i vo prvenstvoto i vo ligata na shampionite sega dobrooo e. osvoete trofej i ke zborame a ne tamu da vi fakjaat prasina vitrinite nas za scuddeto ne gibate ama vie so zedoFte haha??? aj da ne se karam dobroo e celtic go pominaFte aj na prodolzenija nie so valencija da valencija so ja pobedi barca nedela pred utakm. so inter igravme i pak podobro se pokazavme am toa e fudbalot ako raduvajte se sea milanisti vo liga na shamPiNJoni oti dogodina ne ja gledate nema ni do tamu da stignite dosta vi e 5/6 mesto. hahahaha p;ozdraFFF.....
Тро нервозен ми си а?? [mod]Димитар: без пцуење!!![/mod]

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
meazza напиша:
Дека Милан се покажа оваа сезона не можеш да не убедиш во никој случај. Јас редовно ги гледам натпреварите од италијанското првенство и можам слободно да кажам дека Милан има многу лоша игра. Кога уште се ваѓа во 92 мин со гол од дефанзивец тоа ја докажува немоќта на нападот и средниот ред. Единствен кој игра во Милан е Кака тој го одржува тимот во живот. На Милан му треба подмладување на тимот!
meazza те поштувам ептен заради тоа што го кажа! Милан не е веќе клуб, Милан е пензионерски дом. + тимот да ти го вади дефанзивец во 94 минута не бива за шампион да бидеш!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Е па тоа е реалноста.. јас и предходно во еден пост реков дека Интер и Рома сезонава се класа подобри од Милан, Лацио и Фиорентина. Но идната сезона ќе биде густо.. Милан сигурно ќе се заслили, се враќа Јувентус.. ќе биде многу интересно.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Подигнете и споменик на Телма во дневна што никовите, потписите и аватарите ви се како што ви се, а не Барса, Челзи или Борусија...:tv: :jaj:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Sindikat напиша:
[mod]Димитар: без пцуење!!![/mod]
Море значи колку си искомплексиран. Ако навиваш за Интер не значи дека треба се против Интер шо е да бришиш. Ни пцуење имаше ни ништо. Како шо можи сите тука за Милан срања да лат така и јас ќе пишам. Не се занесвај не е твој форумо, ако сакаш да нема ништо лошо за Интер веб страна напрај си и пиши си таму шо куро ти сака.

Факт е 20 години лајна јадеја Интер и сеа ќе ми се курчите овде. Една титула смрдена немафте земено Милан историја ко пишеше, прдлофци едни шо туку скокате тука.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Sindikat напиша:
Море значи колку си искомплексиран. Ако навиваш за Интер не значи дека треба се против Интер шо е да бришиш. Ни пцуење имаше ни ништо. Како шо можи сите тука за Милан срања да лат така и јас ќе пишам. Не се занесвај не е твој форумо, ако сакаш да нема ништо лошо за Интер веб страна напрај си и пиши си таму шо куро ти сака.

Факт е 20 години лајна јадеја Интер и сеа ќе ми се курчите овде. Една титула смрдена немафте земено Милан историја ко пишеше, прдлофци едни шо туку скокате тука.
:eek:ftopic:Не само што имаше пцуење кон тим, туку и кон членовите на форумов кои навиваат за тој тим! ако сакаш може и да провериш кај тој што е негов форумот, и тој да виде во логот....
+ како само се погодува тебе да те бришам, а на форумов од 400 кои идат на фудбал... само 15 се за Интер

Сега... продолжете си на темата... навредливи постови кон други членови нема да се толерираат

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
не дека навивам за Интер, ама мислам дека добро играат оваа сезона, па гласав за нив. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom